reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
M26 to udanego wypoczynku :)
Ja jutro idę na szkolną dyskotekę, a w weekend szkoła i wypad do znajomych.
Beti będzie piękny ślub :)
Madzia wszystko się dobrze układa :)
Stacy trzymajcie się :*
Zuzik super info :)
Niebajko jak tam dieta i samopoczucie?
Aniko :*

Cześć Dziewczyny:)
Co u mnie?:)
Nie umiem zlapać zakrętu w pracy, więc nie mam czasu na myślenie czy mam jakieś objawy.
Ale wydaje mi się ,że nic się nie dzieje... Może pierwsze dni po owu jakoś tak dziwnie się czułam, wręcz ciążowo, ale wszystko przeszło.
Poza tym z racji tego zajobu zaczyna mnie jakieś choróbsko rozkładać...tragedia, tylko tego mi brakuje. Gardło mnie pobolewa i rozkręca się katarzysko ...ehhhh
i taka oto sytuacja:)

Magda
No pięknie , to machina poszła w ruch:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&ode mnie dla Ciebie;-)

Aniko
Gdzie jestes? Co tam, jak tam?:*

Niebajko,Ememems
:*

Beti,
Normalnie nie moge doczekać się fotek :) &&&& Będzie pięknie:)

M26, Marzen,
Za Was&&&&

Zuzik
I tak trzymać:-)

Zuzik,tak ja raczej tez z tych przesądnych :) wszystko bedzie ale nie wiedziałam o groszu w bucie hahaha :) ale da się załatwić :)
Beti i jeszcze w bieliznę zaszywa się okruszek chleba i ziarenka cukru - ozacza, że to Ty będziesz rządzić w małżeństwie;-) a i nie zakłada się naszyjnika z pereł.
Ha ha ha - wcale nie jestem przesądna!! :-D

Zuzik,tak ja raczej tez z tych przesądnych :) wszystko bedzie ale nie wiedziałam o groszu w bucie hahaha :) ale da się załatwić :)

a ja przeczytałam "groszku" i pomyślałam boszsz to jeszcze groch do buta pchają? jak musi to być niewygodne.

ja nie jestem przesądna. choć wiem że mówią że nawet jak ktoś nie wierzy to mu się sprawdza:-D i nie miałam na ślubie nic z tych rzeczy, które się "powinno" mieć, tyle, że w grudniu ślub braliśmy a to nie ze względu na "r" tylko tak nam pasowało;-)

M26 odpoczywaj, bardzo trzymam kciuki. bawcie się dobrze

Lumia &&&

Beti ja zaczynam czuć podekscytowanie twoim ślubem. boszsz jak sobie przypomnę jak u mnie było fajnie:tak::-) aż idę sobie foty pooglądać

dziewczyny a z innej beczki to oglądałam wczoraj genialny film "Still Alice" polecam, ale ostrzegam, że zamiata psychikę

Hej, U mnie @ w pełnym wydaniu. W niedZielę mam wizytę u gin -kontrole przed cyklem do crio. Lekarka kazała mi zbadać toxoplasmoze i cytomegalie, dziś zrobiłam i wyniki wszystkie ok, więc to chyba nie ten trop.

Za wszystkie testujace trzymam kciuki i życzę Wam dobrych wiesci, A potem dobrych, spokojnych miesięcy :)

Beti, będzie piękny ślub :)

Zuzia, Stacy, niech się Wam dobrze dzieje :)

Niebajko :*

Magda, Kredki, nowy rok, nowe możliwości...

reklama
Do góry