reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
M po 3 mowi sie zeby probowac ivf.. u mnie byly 2 iui w przygotowaniu z clo, ale do żadnej nie doszlo. Wkurzylam sie na lekarza, piszlam do innego. Zjechal mnie jak burą samice psa i wyslal na hsg. No i juz nie bylo mowy o iui tylko ivf.

Biorac pod uwagę skuteczność % iui zeby wykorzystac szanse na maxa trzeba by bylo tych iui zrobic z 8... ale kto ma na to sile i kasę? Jak za te 8 podejsc byloby juz ivf...

Za granica od iui sie odchodzi. Od razu kierują na ivf.

Trzyman kciuki!

Aniko juz po pracy?

reklama
Jedna miałam w szpitalu i teraz jedna w klinice czyli w sumie teraz szykujemy się do 3. Faktycznie na każdą iui trzeba liczyć w moim przypadku ok 1500 zł.

Beti, najwidoczniej u Ciebie iui pokonuje problemy. W moim przypadku nie.

Niebajko, tak, teraz korki. Wieczorem odpisze na wypracowanie :)

M26 dokladnie:/ kasa, czas, nerwy... oby byli do 3x sztuka:)

Aniko odpisz mi tylko na 1/4 :) o reszcie zapomnij ;) szkoda literek:*
I trzymaj sie tam dzielnie:))

Swoja droga.. zastanawiam sie, jak wyglądają korki z j polskiego. Chodziłam kiedyś na takie z matmy przygotowujące do matury i ciezko mi to jakkolwiek przełożyć :)

Motyla noga i dostałam @;/ nie mogła poczekac jeszcze ze dwa dni a tak to owu w weekend;/
Co do kosztów iui, my płacimy jedynie okolo 100 paru zł. za przygotowanie próbki, wiec jeszcze próbujemy :)

Ostatnia edycja:
M26 po hiperce juz nic nie przyjmuje i ladnie owu mam ok 15 dc.
Beti iui mam robiona w przyszpitalnej poradni leczenia nieplodnosci i wykonuje mi ja moj lekarz i tam tylko w kasie place za przygotowanie preparatu. Ale niestety sa tez i minusy bo w weekendy nic nie załatwie i tylko do poludnia wykonuja zabiegi.

reklama
Niebajko, na korkach mam ucznia 3klasy gimnazjum i głównie skupiamy się na doskonaleniu umiejętności redagowania dłuższych i krótszych form wypowiedzi oraz na powtórkach z gramatyki. jakoś się da :)
dzisiaj pisał charakterystykę bohatera filmowego - najpierw gromadzimy słownictwo, ustalamy plan, a potem stuka w klawisze laptopa i pisze ;)

Do góry