reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
M po 3 mowi sie zeby probowac ivf.. u mnie byly 2 iui w przygotowaniu z clo, ale do żadnej nie doszlo. Wkurzylam sie na lekarza, piszlam do innego. Zjechal mnie jak burą samice psa i wyslal na hsg. No i juz nie bylo mowy o iui tylko ivf.

Biorac pod uwagę skuteczność % iui zeby wykorzystac szanse na maxa trzeba by bylo tych iui zrobic z 8... ale kto ma na to sile i kasę? Jak za te 8 podejsc byloby juz ivf...

Za granica od iui sie odchodzi. Od razu kierują na ivf.

Trzyman kciuki!

Aniko juz po pracy?

reklama
Jedna miałam w szpitalu i teraz jedna w klinice czyli w sumie teraz szykujemy się do 3. Faktycznie na każdą iui trzeba liczyć w moim przypadku ok 1500 zł.

Beti, najwidoczniej u Ciebie iui pokonuje problemy. W moim przypadku nie.

Niebajko, tak, teraz korki. Wieczorem odpisze na wypracowanie :)

M26 dokladnie:/ kasa, czas, nerwy... oby byli do 3x sztuka:)

Aniko odpisz mi tylko na 1/4 :) o reszcie zapomnij ;) szkoda literek:*
I trzymaj sie tam dzielnie:))

Swoja droga.. zastanawiam sie, jak wyglądają korki z j polskiego. Chodziłam kiedyś na takie z matmy przygotowujące do matury i ciezko mi to jakkolwiek przełożyć :)

Motyla noga i dostałam @;/ nie mogła poczekac jeszcze ze dwa dni a tak to owu w weekend;/
Co do kosztów iui, my płacimy jedynie okolo 100 paru zł. za przygotowanie próbki, wiec jeszcze próbujemy :)

Ostatnia edycja:
M26 po hiperce juz nic nie przyjmuje i ladnie owu mam ok 15 dc.
Beti iui mam robiona w przyszpitalnej poradni leczenia nieplodnosci i wykonuje mi ja moj lekarz i tam tylko w kasie place za przygotowanie preparatu. Ale niestety sa tez i minusy bo w weekendy nic nie załatwie i tylko do poludnia wykonuja zabiegi.

reklama
Niebajko, na korkach mam ucznia 3klasy gimnazjum i głównie skupiamy się na doskonaleniu umiejętności redagowania dłuższych i krótszych form wypowiedzi oraz na powtórkach z gramatyki. jakoś się da :)
dzisiaj pisał charakterystykę bohatera filmowego - najpierw gromadzimy słownictwo, ustalamy plan, a potem stuka w klawisze laptopa i pisze ;)

Do góry