reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny dziekuje Wam wszystkim i kazdej z osobna:-* tak mam mega metlik w glowie:-(

Zuzik no zastrzelilas mnie tym pytaniem:-) moze faktycznie cos jest na rzeczy? A czy to moze tak byc ze przy iui moj organizm odrzuca nasienie? Bo raczej nie moge chyba testowac nasienia dawcy bo to za drogi interesbiorac pod uwage ze 1 slomka to jakies 1300zl wychodzi ale ja chyba juz nie bede zdziwiac z tymi slomkami z danii tylko jakby miala byc jeszcze jedna iui to z polskim dawca chyba mimo ze fajnie bylo wiedziec o dawcy wiecej to jestem na etapie ze juz mi to obojetne... a ze nie bylo mi dane z nim to moze z innym ;-)

A wogole wczoraj powiedzialam do m ze kiedys ogladalismy taki program ze koles sie oglaszal w necie i pary przyjezdzaly na tzw techniczny sex w dniu owu i mu za to placily i wtedy bylam tym strasznie zbulwersowana a teraz po prostu je rozumiem .. co prawda ja bym tak nie zrobila ale wiem do czego ludzie sa w stanie sie posunac w rozpaczy. A moj m powiedzial ( oczywiscie go wysmialam) ze on to by zaakceptowal fakt jakbym sie z kims przespala zeby miec dziecko! Normalnie pierwsze go wysmialam apotem lzy mi sie cisly do oczu ile on moglby zrobic zebym ja byla szczesliwa... ehh

reklama
Kredko...masz fantastycznego męża! Nie myśl teraz o słomkach, dawcach i co by było gdyby. Na pewno po nowym roku otworzą się przed Wami nowe możliwości i nadzieje. A może jeszcze jakiś genialny pomysł nam przyjdzie do głowy, to Ci podpowiemy :)

Ale ten czas Dziewczyny szybko leci, niektóre z Was już w około połowie ciąży..
Yoanna witam Cię :)
Kredko bardzo dobrze rozumiem Cie rozumiem, tyle rzeczy sobie planowałam i nic kompletnie nic nie jest tak jak chciałam, wszystko na opak, mam nadzieje że w końcu ta zła passa się skończy. Ściskam mocno.
Beti jak przygotowania?
Aniko już nie mogę się doczekać Twojej wizyty.

POZDRAWIAM wszystkie :)

a u mnie, od wczorajszego wieczoru lekkie bóle podbrzusza jak na okres, próbuje nie myśleć o tym wszystkim ale trudno mi to przychodzi. Boję się znowu nakręcać.

Witam :) jestem, jestem tylko troszkę zaganiana bo jutro pasowanie na przedszkolaka u mnie :)
Aniko trzymam kciuki jutro za kropka:)
Kochane ciezaroweczki:p bardzo się cieszę ze u Was dobrze:)
M26 okaże się 30 co w trawie piszczy :p
Madzia, Lumia, Kredka i Beti tak łatwo się nie damy :)

och kochane potrzaficie napisać tyle miłego, podnoszącego na duchu dziękuję Wam

zuzik ja nie interpretuję wyników, poprostu widzę jakie są normy a jakie są nasze wyniki.

yoanna cieszę się że Szymek tak wspaniale się rozwija i taki interaktywny jest:-D

smerfeta gratulacje pierwszy ząbek to wielka sprawa :-)

kredko
tak mi przykro czytać co piszesz. mam wielką nadzieję że odnajdziesz drogę dla Was. a klinikę we wro do nowego roku pewnie poznam bliżej więc więcej będę mogła powiedzieć.

aniko słońce jutro dla Was i Waszego kropka. czekam bardzo na wieści:tak:

marzen no jakoś musimy dać radę.

stacy
chyba ty pytałaś o adopcję. nic nie słychać. mieli dzwonić we wrześniu zbliża się koniec października i ciszaaa...

ach ryczeć mi się chce. a wogóle wiecie co dziś zrobiłam spaliłam dwa papierosy. tak miałam doła i zapaliłam sobie z koleżanką. i nie mam wyrzutów sumienia!!

przytulam Was bardzo mocno:-D

Witam się :-) pytacie o przygotowania no trwają :tak:najlepsze że dopiero jutro dostanę już prawomocny wyrok a w lipcu miałam rozwód,masakra jak długo.Ale na szczeście zdąże bo już myślałam że znowu trzeba będzie ślub przełożyć :-D no tak suknia kupiona,buty i garniak też :tak: alkochol też, miało być 90 osób a już 27 osób odmówiło :szok: no i przyznam się że stresik jest :angry:

Aniko spokojnie ja też tak miałam wróciły nawet po dwóch tygodniach,a tak naprawde nawet do 18 tygodnia miałam zabarwienie na papierze,a blizniaki się trzymały :-)

reklama
Do góry