reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
niebajko, a to tak z racji pierwszego dnia jesieni sobie krótszy dzie pracy zrobiłaś? :) dzis w moim kalendarzu imieniny Poli, a ja zaczynam lutkę... mowię Ci, znak :D:D:D ja tez juz w domu i zaraz się za obiad biorę :)

Kamisia, wynik marzenie :)

Stacy, czekam z niecierpliwością :))

reklama
Beti bo Cie strzele w łepetynke zaraz za to gadanie!!! To idz zrob bete dzis jak masz szału fostac tylko nie gadaj takich glupot!!!!!:-*

Ja dzisiaj mam niezbyt mily dzien bo wzielam moje kicie na wszczepienie microchipow i ta mniejsza bidulka pierwsze jak czekalysmy to kupke strzelila w klatce dobrze ze kolezanka co byla tez z kotami miala mokre chusteczki a jak wracalysmy to cala sie zasikala:-( i tak mi jej bylo strasznie zal ze serce mi pekalo:-( jeszcze id razu jak przyjechalysmy to musialsm ja do wanny wlozyc i kapanie bo cala zolta i cuchnaca byla:-( a teraz wietrze auto bo zapach sie trzyma i nie chce wywietrzec. I tak przez to ich dzisiejsze cierpienie mi smutno:-(

Cześć dziewczyny
smile.gif
Co myślicie o moich wynikach

TESTOSTERON 0,59 ng/ml
ATPO < 0,8 IU/ml Dodatni > 8,0 IU/ml Ujemny < 8,0 IU/ml
FT3 4,8 pmol/l norma 4,0 - 8,3
FT4 1,40 ng/dl norma 0,93-1,70
GLUKOZA ( na zcczo ) 81 mg/dl norma 75 - 105
Glukoza po 1 godz. 87 mg/dl norma < 140 :-):-)

dziękuję dziewczyny. wzruszyłam się, a ostatnio często mi się to zdarza...

narazie mam tylko wyniki morfologii (w labo mi powiedziały, że to jest w pakiecie robione, bo przy badaniu subpopulacji trzeba to zrobić)
także na ważniejsze wyniki czekamy, będą jutro bądź pojutrze.

ale, ale mamy wizytę umówioną na 14 października. znowu jest na co oczekiwać, ale stress

Beti rozumiem, czekam razem z Tobą:-)

Kamisia gratki, wspaniałe wieści przynosisz:-D

Stacy &&&

Kasik :-*

Lumia wyłaźźź...

Bosz dziewczyny co mi się przytrafiło... poszłam odwiedzić grób mojego ojca idę na pewniaka, nagle patrzę nie ma, kręcę się w koło, serce zaczęło mi walić, myślę matko tyle razy tu byłam, jak mogłam się zgubić, myślałam, że zacznę ryczeć. po chwili dopiero się zorientowałam, że drzewo wycięli i dlatego się pogubiłam:zawstydzona/y:

Beti - ty miałaś IUI 12 września? Czyli w sumie możesz już robić. ;-)

Madzia - ale przeżycie, ja ogólnie nie lubię sama chodzić po cmentarzu. Pewnie byłabym cała spanikowana.

Matko siedziałam ok 50 minut w gabinecie! !! Ktoś u mnie w brzuchu wypial się tyłkiem i nie było szans. Chyba mu nie pasował podgląd ;-) Ale w końcu sie udało. Serducho mocne, narządy, mózg wszystko prawidłowe. Wszystkie kończyny ;-) paluszki też widzieliśmy. Kość nosowa prawidłowa, przeziernosc też. W wolnej chwili w pisze wyniki trisome 13,18 i 21. W każdym bądź razie pani doktor mówiła że ryzyko jest znikome. Chyba o niczym nie zapomniałam. ;-)

I na pamiątkę mam filmik na płytce 40 min z badania. Mogę go podglądać ;-)

Niebajko w tresurze mąż się poddał. To on z trenerka wychodził na spacer uczyć się co ma robić. Stwierdził że pies nie słucha się go. Ja nie bardzo mogę trenować psa na spacerach bo Ala raczej nie śpi na spacerach.

Kamisia super :)

Magda, ja miałam kiedys podobne zdarzenie! człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy, jak się do niektórych elementów przyzwyczaja i jak bez nich trudno mu sie zorientować w terenie ;)

Smerfetka, co nowego ALutka juz potrafi? :)

Kasik, ale ten czas elci - Junior to już duzy chłopak :)) jakieś nowe fotki dla ciotek są? ;)

Stacy, piękne wieści:) mam nadzieję, ze lekarz uspokoił? a jak z plamieniem? leki nadal w tych samych dawkach?

reklama
Do góry