reklama
niebajka
Fanka BB :)
Kredko na tym etapie wg mnie zaden jezeli jestes niespokojna mozesz sprobowac wytrzymac wiercenie bez znieczulenia. A jesli masz niski prog bolu, to lepiej je wez, zeby sie nie stresowac i spinac bez sensu.
Ja bym tylko nie robila rtg, chociaż i tak promieniowanie skierowane jest na głowę, do macicy daleko, poza tym masz kamizelke.
Powiedzmy, ze mialam przygody zębowe przed samym ivf, dosyc powazne i jest ok
Ja bym tylko nie robila rtg, chociaż i tak promieniowanie skierowane jest na głowę, do macicy daleko, poza tym masz kamizelke.
Powiedzmy, ze mialam przygody zębowe przed samym ivf, dosyc powazne i jest ok
kredka82
Niebajko no ja mysle ze mam mala dziurke bo od kilku dni cos tam czuje. Przygod z zebami w moim zyciu mialam tak wiele ze bez znieczulenia nie dam sobie nic zrobic:-) napisze moze maila do mojego lekarza i zapytam go o to.
Poza tym sprawdzania czy @ jest mam juz dosyc... pewno myslicie ze zwariowalam ale musi po prostu musi moja @ wytrzymac do jutra! Wyczytalam gdzies ze wapno rowniez moze opoznic o dzien lub dwa wiec pije wapno tez i jak tu nie zwariowac??? Uwiezcie mi ze bawet nie wiecie jaki macie komfort ze macie wszystko na miejscu..
Poza tym sprawdzania czy @ jest mam juz dosyc... pewno myslicie ze zwariowalam ale musi po prostu musi moja @ wytrzymac do jutra! Wyczytalam gdzies ze wapno rowniez moze opoznic o dzien lub dwa wiec pije wapno tez i jak tu nie zwariowac??? Uwiezcie mi ze bawet nie wiecie jaki macie komfort ze macie wszystko na miejscu..
Niebajko
Gratuluje pieknego przyrostu:-)
Zuzik
&&&&&&&&&& za dwie krechy 10;-)
Kredko
Mysle, ze spokojnie mozesz isc do dentysty. Lepiej jest wyleczyc teraz;-). Zawsze mozesz powiedziec, ze przypuszczasz, ze mozesz byc w ciazy..
To sam stomatolog powie Ci co i jak;-)
A ja mam do Was pytanie. Czy od tych lekow i zagladania;-) moglam zlapac grzybka? Kurcze na cytologii mi wysxlo. Dobrze, ze od razu zrobilam wymaz to dokladnie bede wiedziec co i jak.
Nigdy nie mialam zadnych infekcji, a od czasu kiedy sie staramy to juz drugi raz....:/ we wtorek ide do gin i czekam na wynik wymazu....
Nie umiem sie zmusic do nauki....:-(
Gratuluje pieknego przyrostu:-)
Zuzik
&&&&&&&&&& za dwie krechy 10;-)
Kredko
Mysle, ze spokojnie mozesz isc do dentysty. Lepiej jest wyleczyc teraz;-). Zawsze mozesz powiedziec, ze przypuszczasz, ze mozesz byc w ciazy..
To sam stomatolog powie Ci co i jak;-)
A ja mam do Was pytanie. Czy od tych lekow i zagladania;-) moglam zlapac grzybka? Kurcze na cytologii mi wysxlo. Dobrze, ze od razu zrobilam wymaz to dokladnie bede wiedziec co i jak.
Nigdy nie mialam zadnych infekcji, a od czasu kiedy sie staramy to juz drugi raz....:/ we wtorek ide do gin i czekam na wynik wymazu....
Nie umiem sie zmusic do nauki....:-(
Kredka ja teraz musiałam robic zęba bo mi cały wyszedł ( sztuczny-korona porcelanowa w moim korzeniu tytanowa) cały wyszedł jak żyłam gumę i poszłam do dentystki i dała znieczulenie bo musiała dziąsło przyciąć by wkleić i mowi ze w ciazy mozna zawsze dawac bo to takie mega miejscowe co sie nie rozchodzi i lepiej zrobic.
Tez mialalm takie przygody ze bez bym sobie nie dała.... Mam słabe zeby i całe zycie mega dbam i lecze ale jak mowisz - granice sa
Tez mialalm takie przygody ze bez bym sobie nie dała.... Mam słabe zeby i całe zycie mega dbam i lecze ale jak mowisz - granice sa
niebajka
Lumio jakie leki bierzesz? Od czestego podgladania mozna cos zlapac ja tak miewalam w cytologii moglo wyjsc, bo zapewne jest stan zapalny od grzybka
Stacy, jak sie czujesz?
Aniko dzisiaj pierwszy raz w zyciu jadłam krem z bialych szparagów baaardzo mi smakowal^^ - z prazonym slonecznikiem zajadalam i myslalam o Tobie:* dziekuje:*
Marzen jak na uczelni? Odbebnione?
Emenems kobietom w ciazy podaje sie wersje znieczulenia bez adrenaliny, aby naczynia krwionosne sie nie obkurczaly. Chyba tym sie to różni Korona Ci sie rozcementowala?:| ojoj
Ja juz padam.. jutro kolejny wariacki dzien przedemna.
Stacy, jak sie czujesz?
Aniko dzisiaj pierwszy raz w zyciu jadłam krem z bialych szparagów baaardzo mi smakowal^^ - z prazonym slonecznikiem zajadalam i myslalam o Tobie:* dziekuje:*
Marzen jak na uczelni? Odbebnione?
Emenems kobietom w ciazy podaje sie wersje znieczulenia bez adrenaliny, aby naczynia krwionosne sie nie obkurczaly. Chyba tym sie to różni Korona Ci sie rozcementowala?:| ojoj
Ja juz padam.. jutro kolejny wariacki dzien przedemna.
reklama
kredka82
Emenems no to sobie reke podajmy... tylko mi to sie stalo w halloween... 6 dolna jadlam glupiego lizaka toffi i tak go przygryzlam ze mi z moja porcelanowa korona wyszla lacznie z implantem korzenia ( dentysta terrorysta wyrywajac mi zeba stukna mi narzedziem i mi 6-tka pekla na pol do korzenia i moja dentystka żeby uratowac zeba musiala mniejsza czesc az do korzenia wyciagnac i robic implant korzenia i na to koronke) tylko mi sie nie da tego przykleic wiec musze robic implanta a z racji obecnych wydatkow odlozylam to na potem ( teraz mi to zaplombowali i jakos jest)
Podziel się: