reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredko na tym etapie wg mnie zaden:) jezeli jestes niespokojna mozesz sprobowac wytrzymac wiercenie bez znieczulenia. A jesli masz niski prog bolu, to lepiej je wez, zeby sie nie stresowac i spinac bez sensu.
Ja bym tylko nie robila rtg, chociaż i tak promieniowanie skierowane jest na głowę, do macicy daleko, poza tym masz kamizelke.
Powiedzmy, ze mialam przygody zębowe przed samym ivf, dosyc powazne i jest ok;)

Niebajko no ja mysle ze mam mala dziurke bo od kilku dni cos tam czuje. Przygod z zebami w moim zyciu mialam tak wiele ze bez znieczulenia nie dam sobie nic zrobic:-) napisze moze maila do mojego lekarza i zapytam go o to.
Poza tym sprawdzania czy @ jest mam juz dosyc... pewno myslicie ze zwariowalam ale musi po prostu musi moja @ wytrzymac do jutra! Wyczytalam gdzies ze wapno rowniez moze opoznic o dzien lub dwa wiec pije wapno tez:-D i jak tu nie zwariowac??? Uwiezcie mi ze bawet nie wiecie jaki macie komfort ze macie wszystko na miejscu..

Niebajko
Gratuluje pieknego przyrostu:-)

Zuzik
&&&&&&&&&& za dwie krechy 10;-)

Kredko
Mysle, ze spokojnie mozesz isc do dentysty. Lepiej jest wyleczyc teraz;-). Zawsze mozesz powiedziec, ze przypuszczasz, ze mozesz byc w ciazy..
To sam stomatolog powie Ci co i jak;-)

A ja mam do Was pytanie. Czy od tych lekow i zagladania;-) moglam zlapac grzybka? Kurcze na cytologii mi wysxlo. Dobrze, ze od razu zrobilam wymaz to dokladnie bede wiedziec co i jak.
Nigdy nie mialam zadnych infekcji, a od czasu kiedy sie staramy to juz drugi raz....:/ we wtorek ide do gin i czekam na wynik wymazu....

Nie umiem sie zmusic do nauki....:-(

Kredka ja teraz musiałam robic zęba bo mi cały wyszedł ( sztuczny-korona porcelanowa w moim korzeniu tytanowa) cały wyszedł :D jak żyłam gumę i poszłam do dentystki i dała znieczulenie bo musiała dziąsło przyciąć by wkleić i mowi ze w ciazy mozna zawsze dawac bo to takie mega miejscowe co sie nie rozchodzi i lepiej zrobic.

Tez mialalm takie przygody ze bez bym sobie nie dała.... Mam słabe zeby i całe zycie mega dbam i lecze ale jak mowisz - granice sa :D

Lumio jakie leki bierzesz? Od czestego podgladania mozna cos zlapac:p ja tak miewalam:) w cytologii moglo wyjsc, bo zapewne jest stan zapalny od grzybka:)

Stacy, jak sie czujesz?

Aniko dzisiaj pierwszy raz w zyciu jadłam krem z bialych szparagów;) baaardzo mi smakowal^^ - z prazonym slonecznikiem;) zajadalam i myslalam o Tobie:* dziekuje:*

Marzen jak na uczelni? Odbebnione?

Emenems kobietom w ciazy podaje sie wersje znieczulenia bez adrenaliny, aby naczynia krwionosne sie nie obkurczaly. Chyba tym sie to różni:) Korona Ci sie rozcementowala?:| ojoj:p

Ja juz padam.. jutro kolejny wariacki dzien przedemna.

reklama
Emenems no to sobie reke podajmy... tylko mi to sie stalo w halloween... 6 dolna jadlam glupiego lizaka toffi i tak go przygryzlam ze mi z moja porcelanowa korona wyszla lacznie z implantem korzenia ( dentysta terrorysta wyrywajac mi zeba stukna mi narzedziem i mi 6-tka pekla na pol do korzenia i moja dentystka żeby uratowac zeba musiala mniejsza czesc az do korzenia wyciagnac i robic implant korzenia i na to koronke) tylko mi sie nie da tego przykleic wiec musze robic implanta a z racji obecnych wydatkow odlozylam to na potem ( teraz mi to zaplombowali i jakos jest)

Do góry