reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny ktora miala robiona laparoskopie? I czy ktoras miala prywatnie? Prosze napiszcie mi co wiecie bo to chyba bedzie nastepny etap jakby teraz sie nie udalo

reklama
Marzen nawet nie wiesz jakbym tez chciala!!! Dzisiaj mam totalna hustawke nastrojow... i jeszcze tyle drogi przedemna.... strasznie zmeczona sie czuje

Dziewczyny jedziemy na lotnisko i moj brzuch przechodzi ewolucje doslownie. Ostatnio tez bylo podobnie ale nie az tak. Wzielam espumisan ale jakos kiepsko to widze...:-(

kredka rozluźnij się. ja wiem że jest to trudne. uwierz. wiem. przecież takie analizowanie każdego ruchu organizmu może doprowadzić chyba do rozstroju. nie ma nic co może odciągnąć Twoje myśli. nie wiem może czytanie książki. no generalnie trzymaj się;-)

kredka ja jestem na lipiec zapisana na laparoskopie, chociaż hcg pokazało,że jajowody drożne.Mam mały zrost ale na środku szyjki i boki są wolne, obecny prof uważa,że to w niczym nie przeszkadza.Laparoskopie Zlecił mi jeszcze dawny lekarz, ale kolejki duże, bo to nie prywatnie. Jak do lipca nie uda się iui to może pójdę. A z tego co mówił, to robią to w znieczuleniu ogólnym, trzeba 2-3 dni w szpitalu być.

Magda ja tak chyba mam po prostu po inseminacji. Czekam juz na samolot ale kiepsko to widze. Czuje jakbym pilke lekarska polknela :-)
Diore no ja mam nadzieje ze nie bede musiala ale gdyby to musze to jakos zalatwic

reklama
Hej dziewczyny!
Kredko kciuki wielkie! Pamietaj im wiecej stresow tym gorzej... moje glowne zalecenie po ivf od doktorka to: nie stresowac sie! Hehe latwo powiedziec!

MagdaM u nas plany takie jak u Ciebie aktualne dzialania:) Czyli crio. Teraz dostalam @ po odstawieniu lekow po pierwszej probie. Wizyta w maju zeby omowic niepowodzenie i jesli bedzie u mnie wszystko ok, to szykuje sie zeby zabrac mojego balwanka do domu:) jakie to dziwne. Jeszcze niedawno nie wiedzialam jak wyglada punkcja, a teraz crio przedemna.. jakos nie wierzę w to wszystko do tej pory.. pamietam jak przezywalam cykle do iui.. clo, pregnyl itp.. heh. MagdaM wielkie, wielkie kciuki za Twoje podejście! Oby byla piekna niespodzianka!! Co, jak co, ale tyle jyz wycierpialas.. szczescie nalezy Ci sie w pierwszej kolejnosci! Buziaki!

Ja mialam miec laparo na nfz, ale skonczylo sie ostatecznie na laparotomii bo kamery nie mogli wlozyc. Po laparoskopii standardowo 2-3 dni i do domu;) anika chyba tez miala z tego co się orientuje. Warto zajrzec do srodka zobaczyć co tam piszczy;) ogolem dziewczyny: Diagnostyka, diagnostyka i jeszcze raz duagnostyka! Bo kazda to odwleka myslac, ah jeszcze jeden cykl i jak sie nie uda, to wtedy pomysle. Nic bardziej mylnego. Pozniej czliwiek sobie pluje w brodę, ze tyle czasu i kasy zmarnowal, tyle stresow, nadzieji.... a mogl wiedziec o pewnych rzeczach juz wczesniej i po prostu zaczac dzialac, a nie stac w miejscu. ..

Z rzadowym ivf warto się pospieszyć jesli sa wskazania.. w klinikach coraz mniej miejsc. W mojej od stycznia nikogo już nie biora.. ja zalapalam sie w ostatnim momencie.

Pozdrawiam Was! Dzisiaj mialam chill na lonie natury, z konska kupa w tle;) bardzo bylo milo i mam spalone czolo, ramiona i dekolt;p

Do góry