reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Gos
Kasik ma racje. Rozumiem, że jesteś dopiero tydzień po IUI. w mojej ocenie to zdecydowanie za wcześnie...

Kredka

Co tam, jak tam? Ja niestety nie wiem o jakich słomkach piszecie?:confused:
Przepraszam Cię za gafę, jakoś Gos tylko kojarzyłam, że ma nasieniem dawcy:sorry2::zawstydzona/y:

A ja dziś u gin byłam. Zapytałam o tą nową metodę Evie i koszt to 2500zł:szok: więc ją sobie podaruje:p ale w sumie mój gin nawet jej nie zaproponował. Ide znów do parentsa, bo i "zwykłe IUI" jest tansze. No chyba,że pęcherz nie urośnie...na razie nic nie doszukalismy się na usg:) Plan mamy taki,ze jak tym razem nie wyjdzie, to robimy miesiąc przerwy, sprawdzamy drożność, a później juz ganodrtopiny pójdą w ruch...

reklama
Hej dziewczyny
Jestesmy juz u mamusi:-D
Gos test za slaby jak na tak malo dni wiec sie nie probuj nawet sugerowac nim:-*

Lumia:-* ja nie mam problemu z tym ze bedzie dawca:-D a nie da sie tu wszystkiego zapamietac wiec sie juz nie przejmuj:-)

A wogole sluzu juz prawie nie ma wiec powinno byc po owu ale przed chwila ( jak przyjechalismy do domu) zrobilam test i byly 2 kreski i nie wiem czy to przez to ze tak pozno wieczor go robilam. I wogole to trzymalam mocz przez 3 godziny zeby sikac dopiero jak dojade do domu i chyba przez to strasznie mnie kluje po prawej stronie jakby tam gdzie jajniki sa :-(

Kredka czesto sluz plodny jest przed owu a nie w trakcie, dlatego bez monitoringu trudno nam sie wstrzelic w termin owu. Jak kluje to dobrze, to znaczy, ze pechole jeszcze sa. Jak ulzy bedzie oznaczalo, ze pekly i wowczas iui moze byc wykonana max w ciagu 24 godzin. Trzymam kciuki, zeby jutro okazalo sie, ze pecholki sa na granicy pekniecia.

Kasik dzieki za slowa otuchy. Wiem ze panikuje i i tak nic nie zmienie wiec niech sie juz dzieje co chce. Kluje mnie dalej ale to tak bardziej na pecherz mi wyglada bo dlugo trzymalam

Oj ktos tu spac nie moze:-*
Gos nie ma co sie dolowac tylko poczekaj chociaz do niedzieli i zrob ten czuly wtedy. Ale ja Cie rozumiem bo mi kiedys pewno tez ciezko bedzie wytrzymac:-D

Juz sie tak zdolowalam ze nie spie i rycze :( mowilam sobie ze z dawca nie bedzie bolec - guzik prawda! Ja juz nie mam sily, napisalam wlasnie M ze juz do niczego w klinice nie podchodze! Wkur... mnie jego podejscie, on zawsze mysli ze sie nie uda, pesymista!!! Jego tez juz mam dosc! Nerwa mam :(

reklama
Gos ale z Ciebie panikara! Niby wiesz że na test było za szybko a tak to przezywasz. Po takim czasie nawet test po ivf by nie wyszedł! Spróbuj wyluzować bo taki stres szkodzi kropkowi. Cyc do przodu i brnij przez życie bo cokolwiek będzie się działo to jest Twoje życie i masz je dobrze przeżyć

Do góry