smerfeta
Fanka BB :)
Anika to trzymam mocno kciuki za owocną stymulkę. Podrasujesz jajca świątecznymi potrawami i dobrym świątecznym nastrojem i iui w końcu się uda Wczorajszy i dzisiejszy czosnek faktycznie mi mocno pomógł, jeszcze troszkę i będę zdrowa jak ryba ;-) a czoch miałam konkretny, z ogródka koleżanki, mocny był jak cholera ;-)
Kasik jak co roku, pochwal się stroikami ;-) ja w tym roku raczej nie zrobię bo to co robiłam w kuchni i tak mnie wypompowało a jeszcze muszę spakować prezenty i dorobić conieco w kuchni
Pole mam nadzieję, że i Ty do nas zawitasz i pochwalisz się stroikami ;-)
Luize a ile mierzą maluszki? Dużo już przytyłaś? Ja mam 7 kg na plusie
I ja Wam kochane Kobity życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Dużo radości i miłości, odpoczynku i pięknej świątecznej atmosfery. I przede wszystkim życzę Wam wielkich brzuszków, oczywiście nie tych spożywczych ;-) spokojnych ciąż, a z brzuszków niech wyrosną piękne, zdrowe dzieciaczki
Kasik jak co roku, pochwal się stroikami ;-) ja w tym roku raczej nie zrobię bo to co robiłam w kuchni i tak mnie wypompowało a jeszcze muszę spakować prezenty i dorobić conieco w kuchni
Pole mam nadzieję, że i Ty do nas zawitasz i pochwalisz się stroikami ;-)
Luize a ile mierzą maluszki? Dużo już przytyłaś? Ja mam 7 kg na plusie
I ja Wam kochane Kobity życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Dużo radości i miłości, odpoczynku i pięknej świątecznej atmosfery. I przede wszystkim życzę Wam wielkich brzuszków, oczywiście nie tych spożywczych ;-) spokojnych ciąż, a z brzuszków niech wyrosną piękne, zdrowe dzieciaczki
Ostatnia edycja: