reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
mój numer gg 7866785 w razie czego pisz na gg,często jestem nie dostępna ale zawsze mam włączone gg tylko ukryte

o to taniej niż u mnie ale godzina odbioru ta sama:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczynki-widzę, że mam troszkę stron do nadrabiania:tak:
Sylha niezła sprawa z tym sąsiadem:szok:
Błonka,dorota kama witajcie wnaszym gronie:-)
U mnie nic nowego się nie dzieje, odliczam dni do urlopu , bo już mam od poniedziałku.
Czekam na ten nieszczęsny @ bo wtedy będę mogła ustalić hsg.
Widzę, że agusiapela i błonka mieszkaja blisko siebie(fajnie, bo możecie sie w realu spotkać i pogadać)

Hej dziewczyny!!!!
Agusia- jakby ten problem gałęzi nie dotyczył nas przede wszystkim- bo nam życie jeszcze miłe to bym to olała, ale jest tak jak piszesz....
Ja mierzenie PTC robię od kilku miesięcy jak mi mój gin zlecił i tak mi ostało :-)

Witam nową koleżankę w gronie :-)

Kurcze,mnie dzisiaj sporo ominęło!!!!
słyszałam, że IUI też jest na NFZ, ale w moim wypadku to odpada, klinika jest prywatna. Fakt za każdą duperelę trzeba płacić, ale podejście do pacjenta i sama klinika to luxus!!!
U mnie IUI- 600zł,
Badanie drożności jajowodów- 300zł.
W sumie do tej pory razem z badanie drożności jajowodów i inne badania wydaliśmy 580zł- kasa to jest, ale nie ma znowu tak tragicznie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie na szczęście nie było gwałtownych burz. Sobota i niedziela były przecudne. W sobotę do 14 pochodziłam sobie z mamą po mieście. Mężuś ugotował obiad. Wieczorkiem poszliśmy poszaleć na dyskotekę ze znajomymi, pograliśmy w bilarda. W niedzilę popływaliśmy na rowerkach wodnych (tzn.chłopcy pedałowali, my się opalałyśmy) w Międzybrodziu Żywieckim. Później ognisko u nich na działce i tak zeszło nam do 22.Ale było fajnie, przynajmniej nie myślałam o laparo.

Witam środowo

W Szczecinie w Vitalife jest lekarz który przyjmuje na NFZ również w szpitalu akademickim i to on nam powiedział, żebysmy działali na NFZ :-)

Witam środowo

W Szczecinie w Vitalife jest lekarz który przyjmuje na NFZ również w szpitalu akademickim i to on nam powiedział, żebysmy działali na NFZ :-)
witam nowe staraczki
tylko widzisz na NFZ na pomorzu robią tylko w Szczecinie ani w Gdańsku ani w Słupsku nic pustka a jednak mam za daleko do szczecina:(
powodzenia

reklama
nie dziekuje, wiem sporadycznie gdzie niestety wykonują IUI na NFZ.

Ja zarejstrowałam nas do Szczecina na 26.09 ( bo cały sierpień nie ma lekarza naszego )

Do góry