reklama
Agusiapela
Fanka BB :)
ja mam bliżej na Naftową tam też robią i wynik jest w tym samym dniu koszt to 25zł
Agusiapela
mój numer gg 7866785 w razie czego pisz na gg,często jestem nie dostępna ale zawsze mam włączone gg tylko ukryte
o to taniej niż u mnie ale godzina odbioru ta sama:-)
o to taniej niż u mnie ale godzina odbioru ta sama:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Magdusia 31
Witajcie dziewczynki-widzę, że mam troszkę stron do nadrabiania![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Sylha niezła sprawa z tym sąsiadem![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Błonka,dorota kama witajcie wnaszym gronie:-)
U mnie nic nowego się nie dzieje, odliczam dni do urlopu , bo już mam od poniedziałku.
Czekam na ten nieszczęsny @ bo wtedy będę mogła ustalić hsg.
Widzę, że agusiapela i błonka mieszkaja blisko siebie(fajnie, bo możecie sie w realu spotkać i pogadać)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Sylha niezła sprawa z tym sąsiadem
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Błonka,dorota kama witajcie wnaszym gronie:-)
U mnie nic nowego się nie dzieje, odliczam dni do urlopu , bo już mam od poniedziałku.
Czekam na ten nieszczęsny @ bo wtedy będę mogła ustalić hsg.
Widzę, że agusiapela i błonka mieszkaja blisko siebie(fajnie, bo możecie sie w realu spotkać i pogadać)
sylha
mama bliźniakowa
Hej dziewczyny!!!!
Agusia- jakby ten problem gałęzi nie dotyczył nas przede wszystkim- bo nam życie jeszcze miłe to bym to olała, ale jest tak jak piszesz....
Ja mierzenie PTC robię od kilku miesięcy jak mi mój gin zlecił i tak mi ostało :-)
Witam nową koleżankę w gronie :-)
Kurcze,mnie dzisiaj sporo ominęło!!!!
słyszałam, że IUI też jest na NFZ, ale w moim wypadku to odpada, klinika jest prywatna. Fakt za każdą duperelę trzeba płacić, ale podejście do pacjenta i sama klinika to luxus!!!
U mnie IUI- 600zł,
Badanie drożności jajowodów- 300zł.
W sumie do tej pory razem z badanie drożności jajowodów i inne badania wydaliśmy 580zł- kasa to jest, ale nie ma znowu tak tragicznie.
Agusia- jakby ten problem gałęzi nie dotyczył nas przede wszystkim- bo nam życie jeszcze miłe to bym to olała, ale jest tak jak piszesz....
Ja mierzenie PTC robię od kilku miesięcy jak mi mój gin zlecił i tak mi ostało :-)
Witam nową koleżankę w gronie :-)
Kurcze,mnie dzisiaj sporo ominęło!!!!
słyszałam, że IUI też jest na NFZ, ale w moim wypadku to odpada, klinika jest prywatna. Fakt za każdą duperelę trzeba płacić, ale podejście do pacjenta i sama klinika to luxus!!!
U mnie IUI- 600zł,
Badanie drożności jajowodów- 300zł.
W sumie do tej pory razem z badanie drożności jajowodów i inne badania wydaliśmy 580zł- kasa to jest, ale nie ma znowu tak tragicznie.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Atyde85
U mnie na szczęście nie było gwałtownych burz. Sobota i niedziela były przecudne. W sobotę do 14 pochodziłam sobie z mamą po mieście. Mężuś ugotował obiad. Wieczorkiem poszliśmy poszaleć na dyskotekę ze znajomymi, pograliśmy w bilarda. W niedzilę popływaliśmy na rowerkach wodnych (tzn.chłopcy pedałowali, my się opalałyśmy) w Międzybrodziu Żywieckim. Później ognisko u nich na działce i tak zeszło nam do 22.Ale było fajnie, przynajmniej nie myślałam o laparo.
dorota_b
Witam środowo
W Szczecinie w Vitalife jest lekarz który przyjmuje na NFZ również w szpitalu akademickim i to on nam powiedział, żebysmy działali na NFZ :-)
W Szczecinie w Vitalife jest lekarz który przyjmuje na NFZ również w szpitalu akademickim i to on nam powiedział, żebysmy działali na NFZ :-)
witam nowe staraczkiWitam środowo
tylko widzisz na NFZ na pomorzu robią tylko w Szczecinie ani w Gdańsku ani w Słupsku nic pustka a jednak mam za daleko do szczecina
powodzenia
reklama
dorota_b
nie dziekuje, wiem sporadycznie gdzie niestety wykonują IUI na NFZ.
Ja zarejstrowałam nas do Szczecina na 26.09 ( bo cały sierpień nie ma lekarza naszego )
Ja zarejstrowałam nas do Szczecina na 26.09 ( bo cały sierpień nie ma lekarza naszego )
Podziel się: