reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No ja wlasnie tez tak uwazam...
I spytalam, czy nie mozna by od razu IUI, a on stwierdzil, ze chce mi zrobic ze 2-3 miesiace podglad, w przyszlym cyklu ten test i dopiero pozniej pomyslec o IUI...:-(
A mi szkoda czasu i pieniedzy! Do Poznania mam 80km. Sama autem nie pojade, bo sie boje. Moj M nie ma prawka. Autobusem lub bana to 2 godz w jedna strone...:no:

Sylkabecia daj mi prosze namiary do Twojego gina - chyba jednak uderze do niego. A dlugo trzeba czekac na wizyte? Bierze 150 zl, tak?
Maćku a może on chce poznać Twoje cykle żeby zwiększyć szanse powodzenia?:zawstydzona/y:
Kurcze kawał drogi masz...:-(

reklama
No ja wlasnie tez tak uwazam...
I spytalam, czy nie mozna by od razu IUI, a on stwierdzil, ze chce mi zrobic ze 2-3 miesiace podglad, w przyszlym cyklu ten test i dopiero pozniej pomyslec o IUI...:-(
A mi szkoda czasu i pieniedzy! Do Poznania mam 80km. Sama autem nie pojade, bo sie boje. Moj M nie ma prawka. Autobusem lub bana to 2 godz w jedna strone...:no:

Sylkabecia daj mi prosze namiary do Twojego gina - chyba jednak uderze do niego. A dlugo trzeba czekac na wizyte? Bierze 150 zl, tak?
Hmmm co to znaczy ON CHCE??? to jest ewidentne naciaganie na kase, ja do swojego poszłam i od razu powiedziałam ze zdecydowaliśmy sie na IUI i powiedzial nie ma sprawy to zapraszam w marcu przed @ i dawaj:) Kurcze kombinują jak moga zeby nas biedne naciągnąc, a my chcemy tylko miec maluszka:(

no to wyglada na naciąganie kochana...moj gin sie spytał czy chce byc monitorowana i probowac naturalnie czy robimy iui..ja od razu chciałam iui zeby nie tracic czasu

nanusia to kiedy jedziesz do szubina?

ja wczoraj miałam giganta pęcherzyka 27mm dzisiaj pregnyl a jutro wiecie co

Zapoisalam sie na 5 lutego wstpeni, bo nie wiem czy maz nie bedzie musial do pracy jechac, a jakos sie ciezko wstrzelic u dr w termin.
No pecherzyk gigant. Rozumiem,ze jutro IUI?Tak szybko?

reklama
Zapoisalam sie na 5 lutego wstpeni, bo nie wiem czy maz nie bedzie musial do pracy jechac, a jakos sie ciezko wstrzelic u dr w termin.
No pecherzyk gigant. Rozumiem,ze jutro IUI?Tak szybko?
no sama jestem w szoku ale mowił że organizm wypoczęty od clo to lepiej działa
mam stresa wiesz!!! i to dużego

Do góry