Hankaa
Fanka BB :)
A jak u Was?To super❤ juz lada chwila i będziecie razem❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak u Was?To super❤ juz lada chwila i będziecie razem❤❤
Na każdą wizyte 200 km dojeżdżasz?:O wow ...Bardzo się cieszę ale jednocześnie jestem przerażona i też się podziwiam że nadal dojezdzam te 200km na wizyty.. dzisiaj czuję się jak na kacu
Najważniejsze że wszystko jest w porządku, bardzo się cieszę na 3 prenatalnych zazwyczaj ładne fotki wychodząU mnie po wizycie wszystko ok, dzidzia wazy rowno 1 kg i szyjka nadal się nie skraca ma 3 cm.
Od kolejnej wizyty mam odstawić cyclogest i co najważniejsze nie mam już ograniczen tzn jeśli chodzi o aktywnosc fizyczna, cwiczenia no i od następnej wizyty podobno nie będzie zakazu wspolzycia
Tylko znowu nie mam żadnych ładnych zdjęć z usg, myslaam ze im większy dzidzius tym ładniejsze zdjęcia będą a po dzisiejszej wizycie to nic tam nie ma
TakNa każdą wizyte 200 km dojeżdżasz?:O wow ...
A porod tez tak daleko będziesz mieć?
Wlasnie na kolejnej wizycie mam się umówić na prenatalneNajważniejsze że wszystko jest w porządku, bardzo się cieszę na 3 prenatalnych zazwyczaj ładne fotki wychodzą
O kurcze to podziwiam w jedną stronę to jeszcze spoko ale wrócić trzeba tez 200 km...
ooo kurczaki i do porodu tez tak daleko???Bardzo się cieszę ale jednocześnie jestem przerażona i też się podziwiam że nadal dojezdzam te 200km na wizyty.. dzisiaj czuję się jak na kacu
oooo super wieści, to już wrócisz do normalnosci!U mnie po wizycie wszystko ok, dzidzia wazy rowno 1 kg i szyjka nadal się nie skraca ma 3 cm.
Od kolejnej wizyty mam odstawić cyclogest i co najważniejsze nie mam już ograniczen tzn jeśli chodzi o aktywnosc fizyczna, cwiczenia no i od następnej wizyty podobno nie będzie zakazu wspolzycia
Tylko znowu nie mam żadnych ładnych zdjęć z usg, myslaam ze im większy dzidzius tym ładniejsze zdjęcia będą a po dzisiejszej wizycie to nic tam nie ma
Podziwiam, mnie przeraża moje 38km