reklama
Dlatego właśnie poczekam do 28.7
Ja też idę 28.07. na wizytę. Będę trzymać kciuki za nasze obie.
eij
Fanka BB :)
Wcale się nie dziwię że się martwisz. Ale zobaczysz że w piątek pójdziesz do lekarza i będzie wszystko dobrze iDziewczyny przełożyłam wizytę na pt bo nadal mam te brudy. Dzwoniłam do tej gin która bedzie mnie prowadzić i ona uważa że to od proga ew od aplikacji luteiny ale dla niej prog 34,6 to nie za wysoki a ja się zwyczajnie martwię
Mam nadzieję, bo tych brudów niestety jest więcej, nadal nie jest to nawet plamienie...no ale skądś się bierze...Wcale się nie dziwię że się martwisz. Ale zobaczysz że w piątek pójdziesz do lekarza i będzie wszystko dobrze i
Może jakiś krwiaczek się zrobił, spokojnie, nie każde plamienia, brudzenia nawet krwawienia to coś złego, czasami taka fizjologiaMam nadzieję, bo tych brudów niestety jest więcej, nadal nie jest to nawet plamienie...no ale skądś się bierze...
PałkaZapałka
Bidulko, dobrze zrobiłaś. Twój spokój jest najważniejszy więc niech zajrzą co w tobie słychać. Wszystko będzie ok.Dziewczyny przełożyłam wizytę na pt bo nadal mam te brudy. Dzwoniłam do tej gin która bedzie mnie prowadzić i ona uważa że to od proga ew od aplikacji luteiny ale dla niej prog 34,6 to nie za wysoki a ja się zwyczajnie martwię
Evelyn1919
Mialam 3.5 cm, dali mi znieczulenie i wszystko się zatrzymało wiec po jakiś 3 h podali mi kroplówkę z oksytocyną i zaczęła się jazda kazali robić mi kółka po korytarzu, każde kolejne kółko było bliżej ziemiAle u ciebie też wywoływali jak to wygląda?
reklama
Evelyn1919
dziś 15 dpt ?Dziewuszki beta 977,29 prog się trzyma 34,5, tsh idealne 1,662 już więcej nie badam
Podziel się: