reklama
eij
Fanka BB :)
Trzymam kciuki żeby się udałoO matko czeka mnie 80 stron nadganiania ostatnio na nic czasu nie miałam i zaniedbałam forum.
Ale pochwalę się wam zanim nadrobię wszystko że w środę mieliśmy 4 iui. Tym razem na pękniętym pęcherzyku. Teraz Czekanie.
Be_More_Happy
Trzymam kciukiO matko czeka mnie 80 stron nadganiania ostatnio na nic czasu nie miałam i zaniedbałam forum.
Ale pochwalę się wam zanim nadrobię wszystko że w środę mieliśmy 4 iui. Tym razem na pękniętym pęcherzyku. Teraz Czekanie.
Elizabeth84
Trzymam kciukiO matko czeka mnie 80 stron nadganiania ostatnio na nic czasu nie miałam i zaniedbałam forum.
Madziarka82
dziekujewyszło na to, ze to alergiaAha rozumiem tak to jest jak człowiek coś planuje to szybkiego powrotu do zdrowia żeby to nic poważnego nie było
Madziarka82
Niestety dzis 4:00 obudzona ostrym bolem brzucha . Witam sie z 1dc. Nadodatek dzis 12h w pracy.
Trzymamy kciuki. Oby okazała się szczęśliwaO matko czeka mnie 80 stron nadganiania ostatnio na nic czasu nie miałam i zaniedbałam forum.
Karola z nadzieją
Wracam już z kropkiem do domu
Kropka3333
Bardzo bardzo bardzo się cieszę!❤❤❤❤❤Wracam już z kropkiem do domu
reklama
Be_More_Happy
Aaa no teraz to możliwe , że alergia Ja się dziwię , że ja jeszcze nie mam kataru bo też nie raz jak coś kwitnie to też zaraz katardziekujewyszło na to, ze to alergia
Podziel się: