nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Joanna moja pierwsza corka strasznie chorowala na poczatku przebywania w takim skupisku dzieci. Dostalysmy rybommunyl. Na nas niestety jakos specjalnie nie podzialal. Tez zaczelo sie stosowanie jesienia, a nie jak sie powszechnie stosuje- na koniec wakacji, przed pojsciem do przedszkola. Nie miala zadnych skutkow ubocznych, ogolnie u nas to nie zadzialalo. Swoje wychorowala i teraz jest zdrowa jak rydz. Teraz moja mlodsza latorosl poszla do zlobka, ja stosuje od jesieni tran Moolersa i dziewczynkom podaje bioaron c. Podobno bardzo dobry jest Immunokid czy Kidabion. Pewnie za jakis czas to zastosuje.
Ty przede wszystkim skonsultuj sie dokladnie z pediatra, bo on zna Twoje dziecko, wie co brala i co bedzie dla niej dobre. U nas np. ani na jedna ani na druga nie dzialal syrop Eurespal, ktory rewelacyjnie sprawdzal sie u dzieci moich kolezanek. Tak wiec u nas rybommunyl nie zadzialal, a u Twojej corki moze dac oczekiwane rezultaty.
Ty przede wszystkim skonsultuj sie dokladnie z pediatra, bo on zna Twoje dziecko, wie co brala i co bedzie dla niej dobre. U nas np. ani na jedna ani na druga nie dzialal syrop Eurespal, ktory rewelacyjnie sprawdzal sie u dzieci moich kolezanek. Tak wiec u nas rybommunyl nie zadzialal, a u Twojej corki moze dac oczekiwane rezultaty.