reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Invitro Czechy

Tolka20

Fanka BB :)
Witam. Po nieudanej procedurze w Polsce chcemy spróbować w Czechach. Wybraliśmy klinikę Eurofertil i dr Lachcinę🙂 i mam pytanie czy są tu może dziewczyny które podchodziły do invitro właśnie tam? Mam kilka pytań. Pozdrawiam 😘🥰

reklama
Założyłam tutaj niedawno temat i zapytanie akurat oklinice która ja wybrałam bezz odezwu ale jak chcesz możemy tu się wspierać może z czasem będzie nas więcej @agulla84 co Ty na to?

Dziewczyny czy już możecie opisać pierwsze wrażenia? Stoję przed tym samym dylematem. Gdzie 😶

Cześć Dziewczyny,
Jestem zupełnie nowa na tym forum🙂
Też jestem w procedurze in vitro w Eurofertil.
We wtorek mam transfer.

Dziewczyny czy już możecie opisać pierwsze wrażenia? Stoję przed tym samym dylematem. Gdzie 😶
Moje wrażenie bardzo dobre ja zdecydowała się finalnie na Reprofit w Ostrawie. Wszyscy mili i sympatyczni. Stały kontakt mailowy w razie jakich kolwiek wątpliwości. Są koordynatorki które mówią PO Polsku i są obecne przykażdej wizycie u lekarza. Plusem było też to że mąż mógł być ze mną przy transferze i widzieć zarodki najpiier na ekranie. A potem na usg jak byłam po transferze. W Polsce tego nie było. Bynajmniej ja nie miałam. Co do pytania gdzie zależy jaki macie problem i co Was interesuje. Pozdrawiam.

reklama
Do góry