reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Interpretacja wyniku BetyHcg

reklama
Na internecie możesz znaleźć kalkulator beta HCG ,gdzie będziesz mogła wpisać wyniki i godziny pobrania a on pokarze czy przyrost jest w normie . Mówi się że HCG powinno wzrastać min 66% w ciągu 48h oraz 110-114% w ciągu 72 h

Bardzo dziękuję za odpowiedź martwię się bo jestem po poronieniu ciazy bliźniaczej lipiec 2023 a kalkulator bety wskazał że to jest mały przyrost gin.dopiero we wtorek myślę czy jest sens powtarzania bety jutro bo to kolejny stres czy poczekać do wtorku do wizyty to czekanie jest najgorsze ....

Bardzo dziękuję za odpowiedź martwię się bo jestem po poronieniu ciazy bliźniaczej lipiec 2023 a kalkulator bety wskazał że to jest mały przyrost gin.dopiero we wtorek myślę czy jest sens powtarzania bety jutro bo to kolejny stres czy poczekać do wtorku do wizyty to czekanie jest najgorsze ....
tylko we wtorek lekarz jeszcze może nic nie zobaczyć.

badanie było wykonywane w tym samym laboratorium? Ogólnie faktycznie przyrost jest poniżej normy . Ja napewno bym powtórzyła dla swojego spokoju ,bo tak jak koleżanka pisze we wtorek może jeszcze nie być nic widać . Beta musi być powyżej 1000 żeby zobaczyć pęcherzyk

reklama
reklama
Do góry