reklama
klaudia16
Fanka BB :)
Na internecie możesz znaleźć kalkulator beta HCG ,gdzie będziesz mogła wpisać wyniki i godziny pobrania a on pokarze czy przyrost jest w normie . Mówi się że HCG powinno wzrastać min 66% w ciągu 48h oraz 110-114% w ciągu 72 h
Bardzo dziękuję za odpowiedź martwię się bo jestem po poronieniu ciazy bliźniaczej lipiec 2023 a kalkulator bety wskazał że to jest mały przyrost gin.dopiero we wtorek myślę czy jest sens powtarzania bety jutro bo to kolejny stres czy poczekać do wtorku do wizyty to czekanie jest najgorsze ....
angeliskax
Moderator
tylko we wtorek lekarz jeszcze może nic nie zobaczyć.Bardzo dziękuję za odpowiedź martwię się bo jestem po poronieniu ciazy bliźniaczej lipiec 2023 a kalkulator bety wskazał że to jest mały przyrost gin.dopiero we wtorek myślę czy jest sens powtarzania bety jutro bo to kolejny stres czy poczekać do wtorku do wizyty to czekanie jest najgorsze ....
klaudia16
badanie było wykonywane w tym samym laboratorium? Ogólnie faktycznie przyrost jest poniżej normy . Ja napewno bym powtórzyła dla swojego spokoju ,bo tak jak koleżanka pisze we wtorek może jeszcze nie być nic widać . Beta musi być powyżej 1000 żeby zobaczyć pęcherzykBardzo dziękuję za odpowiedź martwię się bo jestem po poronieniu ciazy bliźniaczej lipiec 2023 a kalkulator bety wskazał że to jest mały przyrost gin.dopiero we wtorek myślę czy jest sens powtarzania bety jutro bo to kolejny stres czy poczekać do wtorku do wizyty to czekanie jest najgorsze ....
Liczę się z tym czyli wiem co robic jutro rano biegnę na Betetylko we wtorek lekarz jeszcze może nic nie zobaczyć.
Jutro sprawdzę dziękuję za podpowiedźbadanie było wykonywane w tym samym laboratorium? Ogólnie faktycznie przyrost jest poniżej normy . Ja napewno bym powtórzyła dla swojego spokoju ,bo tak jak koleżanka pisze we wtorek może jeszcze nie być nic widać . Beta musi być powyżej 1000 żeby zobaczyć pęcherzyk
klaudia16
trzymam kciuki żeby przyrost był okej sama lecę jutro na betę 5 razJutro sprawdzę dziękuję za podpowiedź
reklama
Jejciu też trzymam kciuki ta niepewność jest strasznatrzymam kciuki żeby przyrost był okej sama lecę jutro na betę 5 raz
reklama
klaudia16
u mnie 3 przystosty były dobre ale sobie coś ubzduralam i dla swojego spokoju muszę iść jeszcze raz , też mam wizytę we wtorek więc też chce zobaczyć jaka będzie wartość . Ostatnia miała 525Jejciu też trzymam kciuki ta niepewność jest straszna