reklama
holenderka92
Fanka BB :)
okazalo sie, ze jednak owulacja sie przesunela i wyglada na to, ze przytulanki 25 grudnia poskutkowalyMoje dwie ciąże są akurat z tych długich cykli. W pierwszej ciąży to już myślałam, że będzie bezowulacyjny.
ainola
Robiłaś bete?okazalo sie, ze jednak owulacja sie przesunela i wyglada na to, ze przytulanki 25 grudnia poskutkowaly
holenderka92
Tutaj gdzie mieszkam niestety nie ma takiej mozliwosci, ale od 3 dni wszystkie testy jakie robilam, zarowno 10 jak i 25 um (wczoraj) sa pozytywneRobiłaś bete?
Bibi89
Wow jeśli to że stosunku 25 grudnia to coś bardzo wcześnie wychodzą te testyokazalo sie, ze jednak owulacja sie przesunela i wyglada na to, ze przytulanki 25 grudnia poskutkowaly
holenderka92
Co masz na mysli mówiac wczesnie? Wedlug moich obserwacji 31 Grudnia doszlo do zagniezdzenia, nie mialam plamienia, ale bardzo silny bol w jajnikach, pierwszy test 10 wykonalam 02 grudnia i juz bylo widac slaba linie przed uplywem 5 minut Wczoraj zrobilam 25 i juz byla linia bardziej widocznaWow jeśli to że stosunku 25 grudnia to coś bardzo wcześnie wychodzą te testy
Załączniki
holenderka92
Krotki, ale intensywny bol w lewym jajniku poczulam juz 24 wieczorem, wiec mozliwe, ze juz wtedy jajeczko peklo, ale nigdy az tak nie obserwowalam, zeby byc pewna na 100 %. W kazdym razie bede monitorowac czy kreska ciemniejeTo owu tez musiała być 25.12 - złoty strzał w takim razie. Chociaż nigdy się nie spotkałam żeby tak szybko wychodziły testy... beta tak ale testy to jakieś chyba super ultra czułe skoro wylapaly betę po 8 dniach od owu
reklama
holenderka92
Teraz jeszcze sprawdzilam dla pewnosci i 23 tez byly przytulanki wiec to chyba najpewniej z tego dnia, bo zaraz po tym wieczorem mialam spadek temperatury, ktory utrzymal sie do rana, a pozniej juz temperatura tylko wzrastalaDla mnie to prędzej skutek stosunku z 19.12 o którym pisałaś... miałoby więcej sensu... ale kto wie trzeba się cieszyć
Podziel się: