Mi dawała zawsze odpowiedź czy ciaza. Ja tam sie nie przejmowałam przyrostami. Czekałam na wizytę i tyle. Ale każdy jest inny. Nie wiedziałam że w internecie są takie tanie zawsze kupowałam w DOZ dwupakPink można w necie kupić po 4zł.
Moim zdaniem szkoda nerwów na betę Bo w sumie nic nie zmienia, a człowiek rozkminia czy to mały czy to za duży przyrost. Jak nic się nie dzieje, to szkoda pieniędzy.
reklama
atena100
Fanka BB :)
Dla mnie tez pozytyw, ale nie robi się testów przed spodziewaną @, po co sobie robić nadzieję, potem okaże się, że była ciąża biochemiczna i tylko rozczarowanie. Poczekaj kilka dni i po prostu zrób sikańca, jak się okaże, że masz dwie kreski to leć na betę a potem po 2 tyg. do lekarza .
lubieszpinak13
Początkująca w BB
Powtorze test za kilka dni dzieki dziewczyny, nie robie sobie nadziei chociaz jest to cykl po stymulacji clostilbegyt.
GrażynaSiffredi
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, czy mam 6 dni do spodziewanego okresu. Jutro idę na betę. Przy świetle słonecznym coś tam widać ale bardzo bardzo słabo, już sama się zastanawiam czy coś jest. A Wy jak myślicie?
Załączniki
GrażynaSiffredi
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, czy mam 6 dni do spodziewanego okresu. Jutro idę na betę. Przy świetle słonecznym coś tam widać ale bardzo bardzo słabo, już sama się zastanawiam czy coś jest. A Wy jak myślicie?
6 dni po to jest bardzo szybko, żeby cokolwiek zobaczyć, a nie wiem czy na betę też jest sens, beta raczej wiarygodna jest też 10 dni po, więc może poczekaj te 4 dniDziewczyny, czy mam 6 dni do spodziewanego okresu. Jutro idę na betę. Przy świetle słonecznym coś tam widać ale bardzo bardzo słabo, już sama się zastanawiam czy coś jest. A Wy jak myślicie?
GrażynaSiffredi
Zaciekawiona BB
jestem 6 dni przed @ więc będzie 11 dni po IUI6 dni po to jest bardzo szybko, żeby cokolwiek zobaczyć, a nie wiem czy na betę też jest sens, beta raczej wiarygodna jest też 10 dni po, więc może poczekaj te 4 dni
reklama