reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Inspiracje kulinarne

reklama
Ja dzisiaj miałam fazę mieszaną:kanapki z sałatą i pomidorem, banan, pęczek rzodkiewek, 2 gruszki, gałązka pomidorków i grejpfrut. Oczywiście był jeszcze obiad ale owocowo,warzywne przekąski mnie dzisiaj prześladowały.

Apropo owoców to my mieliśmy we wtorek gofry z mega duża ilością owoców polane jogurtem naturalnym:)

Kasiulka u mnie dzis ziemniaki, kapusta kuszona gotowana i kotlet słoneczny (czyli schabowy obtoczony zamiast w bułce tartej to w samym jajku i usmażony). W ogóle w ciąży uwielbiam ziemniaki! [emoji12]

reklama
A mnie szczęśliwie do chipsów, słodyczy, coli w ogóle nie ciągnie :) jedynie frytki i mc mnie kuszą ale staram się opanować :) dzięki temu jeszcze nic nie przytyłam, ba nawet zrzuciłam świąteczny kilogram. Dziś chyba łososia sobie zrobię z pieca i jakaś sałatkę. No i owoce muszę kupić :)

Do góry