Cześć dziewczyny..ja z mężem staramy się 3 lata za dwa tygodnie pierwszą inseminacja w invimed poznań mam nadzieję że w końcu się uda dodam że obydwoje jesteśmy zdrowi wyniki wszystkie ok a ciąży brak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeCzesc Dziewczyny,
Ja chciala tylko powiedziec, ze jestem po pierwszej inseminacj i wczoraj zrobilam test. Wyszedl pozytywnie. Warto
Mam juz 3 letnia corke, ale przez 2 lata nie udalo mi sie z niewiadomych przyczyn zajsc w druga ciaze. 7go Usg.
Powodzenia dla wszystkich. To oczekiwanie kazdego miesiace bardzo mnie zarlo od srodka. Zaluje ze wczesniej sie na to nie zdecydowalam.
Gratulacje! Piekne kreseczki dzieki za slowa otuchy bo aktualnie jestem na etapie odpuszczenia i musze zadabac o siebie mam nadzieje ze nasze historie zakoncza sie tak jak Twoja powodzeniaHej dziewczyny dawno mnie tu nie było, ale postanowiłam się odezwać, bo po 3 nieudanych IUI ( 4 lekarz nie chciał już robić i kierował nas na invitro), udało się i to zupełnie naturalnie !!!! Chcę Wam dodać otuchy inie odpuszczajcie nawet jeśli lekarze rozkładają ręce. Ja już odpuściłam całkowicie, ale zaczekam dbać o siebie tzn. codziennie piłam tran, Wit D, Wit C, magnez no i odstawiłam zupełnie cukier. Trwało to kilka miesięcy, w między czasie kilka nieudanych cykli, aż do wczoraj Zobacz załącznik 1388524
Będzie dobrze...nie martw się żyj z dnia na dzień, dbaj o siebie, suplementuj witaminy. Mi dużo dały spacery z psem , a jak dostawałam okres to sobie mówiłam " dobrze, że go w ogóle mam, tzn że wszystko ze mną jest Ok" Zrobiłam też przerwę od forum...co pozwoliło mi " nie myśleć " o ciągłych staraniach.Gratulacje! Piekne kreseczki dzieki za slowa otuchy bo aktualnie jestem na etapie odpuszczenia i musze zadabac o siebie mam nadzieje ze nasze historie zakoncza sie tak jak Twoja powodzenia
Wspaniała wiadomoscgratulujeDawno mnie tu nie było a tu same dobre wieści gratulacje ! U nas wszystko dobrze 23 tc i chłopczyk