Chyba nic nie wyszło.., jakieś lekkie plamienia mam, jasnoróżowe ...Trzymam kciuki
Pójdę jutro na bete ale mam mniejsza nadzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nic nie wyszło.., jakieś lekkie plamienia mam, jasnoróżowe ...Trzymam kciuki
Dziękuje Druga próbaSuper gratuluję Teraz oby tylko rosła beta i fasolka która to była próba?
Emcia21, póki nie zrobisz bety to nic nie wiadomo. Trzyma mocno kciuki za jutrzejsze wynikiChyba nic nie wyszło.., jakieś lekkie plamienia mam, jasnoróżowe ...
Trzymam kciukiJa czekam , jutro będę miała 14 dni po iui
Ale jak nie wytrzymasz to rób
Trzym kciuki oby wkoncu się udała moja też 3I wyszła Ci beta już? No właśnie tak myślę czy zrobić
Zrób betę różowe plamienie jeszcze nic nie znaczyChyba nic nie wyszło.., jakieś lekkie plamienia mam, jasnoróżowe ...
Gratulacje też taki wynik chciałabym zobaczyć za tydzień przy testowaniu.Dziewczyny, moja beta z dzisiaj 121, mam nadzieje, że nam się udało i że to nie sen miałam się testować jutro, ale nie wytrzymałam, z rana zrobiłam test ciążowy i jak zobaczyłam dwie kreski od razu poleciałam do laboratorium i taki piękny wynik mnie zaskoczył
Dziewczyny, moja beta z dzisiaj 121, mam nadzieje, że nam się udało i że to nie sen miałam się testować jutro, ale nie wytrzymałam, z rana zrobiłam test ciążowy i jak zobaczyłam dwie kreski od razu poleciałam do laboratorium i taki piękny wynik mnie zaskoczył
Trzymam kciuki za dobra betęGratulacje też taki wynik chciałabym zobaczyć za tydzień przy testowaniu.
Ja myśle, ze zawsze warto sprawdzić, bo jeżeli implantacja nastąpiła później, to beta może byc niższa, czego test może nie wykryć.Gratulacje Ja dzisiaj robiłam test i biało myślę czy to jest sens zrobić betę jest 11 dni od isemilacji