Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Zobaczymy jak będzie u mnie...Mnie Tez bolało po i trwało kilka dni teraz nic nie czuje …
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy jak będzie u mnie...Mnie Tez bolało po i trwało kilka dni teraz nic nie czuje …
Mnie bolało od momentu iui do teraz mnie pobolewa delikatnieZobaczymy jak będzie u mnie...
Ja tez tak mam do tego bol piersi jak schodzę po schodach to normalnie piersi chcą mi wyskoczyć wszystko czuje ... ale to może przez dupka b wcześniej nie brałam i hormony szalejąMnie bolało od momentu iui do teraz mnie pobolewa delikatnie
Ja jak na razie nic, tylko no czuję w dole brzucha, że coś było robione, też mam brać dupka do 29 dcJa tez tak mam do tego bol piersi jak schodzę po schodach to normalnie piersi chcą mi wyskoczyć wszystko czuje ... ale to może przez dupka b wcześniej nie brałam i hormony szaleją
Mi tez testy ciążowe wychodzą negatywne 8 dzień po iui, ale one negatywne mogą wychodzić do dnia miesiączki, najlepiej beta pokaże, bo te wszystkie testy z aptek to różne wyniki dają... zresztą nie bez powodu lekarze nam mówią że mamy iść w 12 czy 14 dniu na badanie z krwi które jest dokładniejsze. Kiedy idziesz na krew?A miałyście może plamienie implatacyjne ? Doszukuje się teraz czegokolwiek test dzisiaj dalej negatywny a to już 9 dzień po iui liczę ze może w niedziele coś się pojawi
Od kiedy wam wychodziły testy ?
Trochę mnie pocieszyłas dzisiaj znowu biel 10 dni po iuiMi tez testy ciążowe wychodzą negatywne 8 dzień po iui, ale one negatywne mogą wychodzić do dnia miesiączki, najlepiej beta pokaże, bo te wszystkie testy z aptek to różne wyniki dają... zresztą nie bez powodu lekarze nam mówią że mamy iść w 12 czy 14 dniu na badanie z krwi które jest dokładniejsze. Kiedy idziesz na krew?
U mnie dzis również 10 dzień po IUI i biel vizira ale spokojnie mamy jeszcze czas parę dni na pozytywnyTrochę mnie pocieszyłas dzisiaj znowu biel 10 dni po iui
Mam 6.10 zrobić test i jak będzie pozytywny iść na betę a jak negatywny przestać brać dupka