reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
No jest to trudne 😂 ale daje rade 😂 mocno trzymam kciuki za Ciebie❤️ ja to juz mam takie podejście co ma byc to będzie 😜 dwie poprzednie inseminacje byly dla mnie stesujace a teraz jakos pełen luz 😜 powodzenia! ❤️
Ja przy transferach zawsze miałam nastawienie ze napewno się uda ,bo przecież co może pójść nie tak a finalnie była klapa. Teraz jakoś od początku czuje ze Znów nic z tego

Ja miałam dokładnie tak samo , o 18 miałam zastrzyk a o 10 następnego dnia iui. W trakcie jnseminacji żaden z pecherzykow nie był jeszcze pęknięty
Powiem tak ... dziś moje pecherzyki o 9 rano miały 17 i 15mm więc mam nadzieję że do jutra do 18:00 czyli półtorej dnia podrośnie chociaż do 20mm a drugi do 18 mm ;) dziś dostałam zastrzyk menopur który powinien pomóc ;) w piątek to juz 15 dc lekarz zasugerował że mogą pęknąć same jutro wieczorem albo pomożemy zastrzykiem który w razie jak same pękną nie zaszkodzi :) a Ty iui w którym dniu cyklu miałaś?

Powiem tak ... dziś moje pecherzyki o 9 rano miały 17 i 15mm więc mam nadzieję że do jutra do 18:00 czyli półtorej dnia podrośnie chociaż do 20mm a drugi do 18 mm ;) dziś dostałam zastrzyk menopur który powinien pomóc ;) w piątek to juz 15 dc lekarz zasugerował że mogą pęknąć same jutro wieczorem albo pomożemy zastrzykiem który w razie jak same pękną nie zaszkodzi :) a Ty iui w którym dniu cyklu miałaś?
Ja miałam w 14 dc miałam ogólnie 3 pecherzyki , na jednym jajniku 21mm i 16mm a na drugim 20 mm 😘

reklama
Do góry