reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Informacje o narodzinach oraz Gratulacje dla mam i ich pociech

Przepraszam ale ja tylko na chwilke,mam nadzieje ze rozumiecie... wczoraj wrocilismy ze szpitala.:-D

NIKODEM urodzil sie w nocy z soboty na niedziele o 4.15, wazy 3940 kg i ma 56 cm :-)

odezwe sie pozniej,narazie czekamy na midwife

reklama
Cześć dziewczyny,
serdecznie dziękujemy za wszystkie życzenia. Miki jest z nami od 11 dni ale dopiero teraz dorwałam się do netu. Pozdrawiam wszytskie listopadówki - rozpakowane i te jeszcze czekające na swoje skarby.

Buziaki
Mariola i Mikołaj

reklama
Witam wszystkie Mamusie
ja na chwileczkę

Informuję z dumną o rozpakowaniu :))))

Mój piękny syneczek urodził się we czwartek 12 listopada o 21.15 (jeden dzień przed końcem wyznaczonym terminem), poród siłami natury. Mierzy 54 cm "wzrostu" i ważył 2500...

Maciuś przez pierwszą noc leżał w inkubatorku, bo miał problemy z termoregulacją. Ale już jest ok, i od niedzieli jesteśmy w domku. I "docieramy" się powoli...

Buziaki Mamuśki