reklama
katarzyna1983
Fanka BB :)
BURAAAA gratulacje!!!!
wczoraj mnie porazilo jak przeczytalam i az mnie z neta wywalilo
nic tylko o tym gadalam mezowi hihihi
pozdrawiam goraco
wczoraj mnie porazilo jak przeczytalam i az mnie z neta wywalilo
nic tylko o tym gadalam mezowi hihihi
pozdrawiam goraco
weri
Kurcze nie wiedzialam ze juz tyle mam urodzilo
Kaska
Dudziakowa
Maa
Pianistka
Bura
nie ominelam ktorejs??
przyjmijcie gratulacje i zyczenia zdrowka!!!!
Pianistka ! moja siostra tez urodzila w 33 tyg teraz mala ma 8 tygodni i rosnie pieknie i jest zdrowiutka wiec glowa do gory!!!!
Kaska
Dudziakowa
Maa
Pianistka
Bura
nie ominelam ktorejs??
przyjmijcie gratulacje i zyczenia zdrowka!!!!
Pianistka ! moja siostra tez urodzila w 33 tyg teraz mala ma 8 tygodni i rosnie pieknie i jest zdrowiutka wiec glowa do gory!!!!
D
dziunka24.
Gość
Bura gratuluje!!!
Jestes niesamowita, wlasciwie dziewczynki donoszone, a jakie duze!
Jestes niesamowita, wlasciwie dziewczynki donoszone, a jakie duze!
kochane nowe mamusienki
gratuluje udanych porodow i gratulacje dla nowych dzieciaczkow,ktore przyniosly i przyniosa wam wiele szczescia i lez))))jestem w szoku ze az tak zaczynamy sie sypac szybko)))szybkiego powrotu do zdrowia dziewczyny i cieszcie sie tymi pierwszymi chwilami maluszaki...te pierwsze sa zawsze najwspanialsze i najczulsze:-)by zdrowiutko wam rosly..no i wszystkiego naj naj naj...oraz trzymam kciuki za nastepne porodyi dzidziusie:-)
gratuluje udanych porodow i gratulacje dla nowych dzieciaczkow,ktore przyniosly i przyniosa wam wiele szczescia i lez))))jestem w szoku ze az tak zaczynamy sie sypac szybko)))szybkiego powrotu do zdrowia dziewczyny i cieszcie sie tymi pierwszymi chwilami maluszaki...te pierwsze sa zawsze najwspanialsze i najczulsze:-)by zdrowiutko wam rosly..no i wszystkiego naj naj naj...oraz trzymam kciuki za nastepne porodyi dzidziusie:-)
bosastopka
BURA, serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama