reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
Riolcia, gratuluję!!!!
Kurcze sporo naszych listopadówek się rozpakowało już!!!
Kurcze sporo naszych listopadówek się rozpakowało już!!!
A
aga4444
Gość
riolcia gratulacje!!!!:-):-):-):-)
royanna, gawit, rolcia, i reszta mamusiek wszystkiego najlepszego z okazji narodzin waszych kruszynek !!!
jak juz rozpoczelam listopad to poszlo... Nie dojdziemy do polowy miesiaca a juz wszystkie beda wypakowane hihihi
Przede wszystkim gratuluję rozpakowanym już listopadówkom.
I ja się pochwalę, że 05.11.2009 o 11.35 urodziła się moja kruszynka Patrycja. Poród SN, waga 3600, dł. 56.
Poród expresowy, o 9.50 dostałam kroplówkę z oksytocyną, bo miałam tylko rozwarcie na 4 cm i żadnych skurczy. Miała to być tzw. próba porodowa. Ale niuni spodobała się data, więc się zdecydowała;-)
I ja się pochwalę, że 05.11.2009 o 11.35 urodziła się moja kruszynka Patrycja. Poród SN, waga 3600, dł. 56.
Poród expresowy, o 9.50 dostałam kroplówkę z oksytocyną, bo miałam tylko rozwarcie na 4 cm i żadnych skurczy. Miała to być tzw. próba porodowa. Ale niuni spodobała się data, więc się zdecydowała;-)
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom!!!!!
Przede wszystkim gratuluję rozpakowanym już listopadówkom.
Gratulacje!!!
reklama