reklama
katarzyna1983
Fanka BB :)
Ewelia i Oliwka - serdeczne gratulacje - ale Was juz duzo rozpakowanych
E
etna36
Gość
20 października o godzinie 14.50 urodził sie nasz synek. Poród SN w 38 tygodniu. Całe 2900 gram i 52 cm długi.
Gratuluje syneczka, niech się zdrowo chowa szkrab
MOJA UKOCHAN CORECZKA LIA GABRIELA:-) wazyla w dzien porodu 3130 g i mierzyla51 cm,dostala 10 punktow
Oczywiście gratuluje, piękne imię wybraliście, dużo zdrówka
Witajcie kochane, dzis o godzinie 10.10 rano tutejszego czasu, przyszlo na swiat moje najwieksze szczescie 3030g i 50cm dlugosci zostaniemy w szpitalu do czwartku, ze wg na bakterie, na ktore przez caly porod dostawalam kroplowka wstretnie bolesny antybiotyk. Malunia lezy sobie kolo mnie, a ja nie potrafie sie na nia napatrzec, ogladam sliczne raczki, usteczka, uszka... i tak cudownie pachnie. Kochane, ktore nadal oczekujecie bobaska, zycze wam wszystkiego naj naj naj, warto czekac na ta chwile )
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Witajcie kochane, dzis o godzinie 10.10 rano tutejszego czasu, przyszlo na swiat moje najwieksze szczescie 3030g i 50cm dlugosci zostaniemy w szpitalu do czwartku, ze wg na bakterie, na ktore przez caly porod dostawalam kroplowka wstretnie bolesny antybiotyk. Malunia lezy sobie kolo mnie, a ja nie potrafie sie na nia napatrzec, ogladam sliczne raczki, usteczka, uszka... i tak cudownie pachnie. Kochane, ktore nadal oczekujecie bobaska, zycze wam wszystkiego naj naj naj, warto czekac na ta chwile )
Gratulacje kolejnej mamuni szok jak to szybko zaczyna sie rozwiazywac a jeszcze o 2 w nocy pisalas z nami szok
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
aguś gratuluje!!!!!!
:-):-):-)
:-):-):-)
reklama