reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Infekcja, staranie, żel i ból

U

użytkownik 181

Gość
Dzisiaj, nagle zaczęły boleć mnie wargi sromowe. Są delikatnie napuchniete i niesamowicie wrażliwe przy dotyku, do tego stopnia, że bol sprawia chodzenie w spodniach i jakiekolwiek ścieranie materiału. Nie boli w środku, ani nie piecze. Zauważyłam nieco więcej bardzo wodnistych uplawow. Jestem w trakcie owulacji. Stymulowana clo A wczoraj dodatkowo po raz pierwszy użyłam przed srosunkiem zel conceive plus dla poprawy wilgotności i żywotności plemników ponieważ oczywiście staramy się o ciążę. Wygląda mi to na infekcje ale pierwszy raz tak mocno boli z zewnątrz. Wizyte mam dopiero w poniedziałek ale martwię się.

reklama
Ten żel używany jest przy badaniach w gabinetach ginekologicznych więc nie powinien uczulać. Bardzo dziwne uczucie bólu to jest... normalnie pali i kłuje. Dziś nadal jest wszystko spuchniete. I jak tu się starać kiedy nie można A owulacja w trakcie.

Tak wiem że nie powinien sama to używam jednak przed zakupem trafiłam na opinie iż 1 z dziewczyn miała uczulenie po nim a w 2 przypadku uczulenie dostał partner dziewczyny wszystko kwestia indywidualna albo po prostu niefortunnie zagrali się w czasie z jakaś infekcja
Szkoda zw akurat na optymalny czas ci się przytrafiło

Do góry