reklama
wiewioreczka24
Początkująca w BB
Z tego co się orientuje to urofuraginum pomaga w leczeniu zapalenia pęcherza. Co do infekcji intymnych, najlepiej udać się do ginekologa, przepisze maści, kapsułki, leczenie dla chłopaka oraz obowiązkowo probiotyk np. dopochwowy invag, zawiera 3 szczepy probiotycznych bakterii. Leczenia nie można przerywać bo infekcje intymne mają to do siebie że lubią nawracać.
Kurcze ja też się męcze co chwilę z zapaleniem pecherza, znalazłam już urologa ale nie wiem, czy mam do niego iśc ze zwykłym zapaleniem :/ Jak myślicie odważyć się- czy nie?
baśkaruda
Zaciekawiona BB
Nie nie musisz iść do lekarza one są bez recepty ale jak będziesz przy okazji to nie zaszkodzi zapytać . Mi one pomogły nawilżyc pochwę miałam przez pewien czas strasznie suchą pochwę, przy stosunku odczuwałam ból. Ale na szczęście szybko udało mi się pozbyć tego problemu.
Ze mnie to taka agentka, ze co mi sie infekcja skonczy, to pojawia sie kolejna... i badź tu madrym... globulki i jakies żele to dla mnie troche przeżytek. Wolalam poczytac o ginekologii estetycznej i tak jakos trafilam na zabieg mezoterapii pochwy- ekstra sprawa, bo wlasnie jest polecany przez lekarzy przy nawracajacych infekcjach. I stwierdzilam, raz kozie śmierć, pojde na ten zabieg. I polecam, bo juz dawno zapomnialam, co to infekcja pochwy.
reklama
Podziel się: