reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Infekcja intymna po możliwym zapłodnieniu - pomocy!

Gynoxin w ciąży jest bezpieczny. Sama pisałam ostatnio do mojego lekarza bo w 12tyg dopadło mnie swędzenie i poradził właśnie m.in gynoxin. Na wizycie ostatnio i tak stwierdził że jakieś resztki grzybka zostały i dostałam lek na receptę ale gynoxin bierz śmiało. I powodzenia, obyś niedługo zobaczyła dwie kreseczki ✊
Mam pytanie jaki konkretnie gynoxin bralas? Ja jestem w 13 tyg ciazy i przepisano mi gynoxin ovule 200 nie moge znalezc nic na necie wiecej niz ze pod nadzorem lekarza stosowac. Wzielam tylko jedna tabletke i ogolnie nie czuje pieczenia ale boje sie ten lek brac a wizyte mam dopiero za 2tygodnie nastepna... Nie wybaczylabym sobie jakby cos sie stalo. Tym bardziej ze dlugo staralismy sie o te ciaze

reklama
Mam pytanie jaki konkretnie gynoxin bralas? Ja jestem w 13 tyg ciazy i przepisano mi gynoxin ovule 200 nie moge znalezc nic na necie wiecej niz ze pod nadzorem lekarza stosowac. Wzielam tylko jedna tabletke i ogolnie nie czuje pieczenia ale boje sie ten lek brac a wizyte mam dopiero za 2tygodnie nastepna... Nie wybaczylabym sobie jakby cos sie stalo. Tym bardziej ze dlugo staralismy sie o te ciaze
Brałam gynoxin Optima 3 tabletki. Niestety ciąża okazała się pozamaciczną. Być może przez infekcje jajowód stał się niedrożny

Do góry