reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Infekcja drog moczowych w 3 miesiacu ciazy

Ayashi86

Zaangażowana w BB
Jestem w 3 miesiacu ciazy i w czwartek pojechalam do lekarza z bolem pecherza, doktor zbadal mi mocz i okazalo sie ze mam mala infekcje drog moczowych, doktor przepisal mi antybiotyk macroBID i juz nastepnego dnia poczulam duza ulge. Dzisiaj (niedziela) znowu od rana lekko mnie boli pecherz znowu pomimo branego antybiotyku. Czy to mozliwe ze antybiotyk mogl przestac dzialac??
Dodam ze ide w srode na kontrole u lekarza, tylko niewiem czy mam spokojnie przeczekac do srody czy znowu jechac do szpitala????

reklama
Lepiej jedź, bo może Cię ostro zaatakować a wtedy leczenie będzie dłuższe i oczywiście nieprzyjemne. Miałam kilka razy zapalenie pęcherza i teraz w ciąży bardzo liczne bakterie w moczu więc chucham i dmucham, żeby nie rozwinął się jakiś stan przewlekły bo to dopiero jest porażka.

Dokładnie Elianna ja tez ostatnio z powodu bolu w podbrzuszu byl.w.szpitalu mnostwo bakterii w moczu miałam. Biore Urosept poki co pomaga .Slyszalam ze takie infekcje w ciazy sa tez niebezpieczne bardzo

Dzieki dziewczyny za szybka odpowiedz. Bol jak szybko przyszedl tak szybko odszedl. Zadzwonilam do tzw helpline tu w uk. Pani mi powiedziala ze moge odczuwac lekki dyskomfort, dopiero jesli bol bedzie nie przerwany to w tedy zglosic sie do szpitala Ja chyba poprostu za bardzo panikuje

Do góry