reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Infekcja czy może jednak ciąża?

Witam, dnia 23.09.17r powinnam mieć owulacje, około 5-6 dni po niej zaczęły mnie boleć piersi (nie był to typowy ból, jak przed okresem-wtedy one przeważnie były wrażliwe na dotyk, a po owulacji po prostu bolały przy ściśnięciu), do tego pojawiły się wzdęcia i niemożność wciągnięcia brzucha.
Przeważnie przed miesiączką pojawiał się trądzik na czole, dzisiaj zauważyłam kilka mniejszych pryszczy, ale były one również na brodzie.
Od 3 dni mam pulsujący ból warg sromowych, czasami w okolicy o***tu, a od dzisiaj swędzenie i ból na zmianę, do tego zauważyłam wcześniej upławy.
Od tego czasu miewam bóle podbrzusza, ale bardzo rzadko i nie są uciążliwe, 2 razy miałam bóle w okolicy prawego biodra
Zauważyłam, że od 4 dni mam wyższą temperaturę (36,8) , jednak dzisiaj wzrosła do 37.
Pojawiły się również zawroty głowy i trochę mniejszy apetyt
Jestem 3 dni przed okresem, cykl mam nieregularny
Dzisiaj piersi bolą mniej, a brzuch jest trochę mniejszy
Czy w takim przypadku większa jest prawdopodobność, że to grzybica lub inna infekcja? Czy może lepiej zrobić dla pewności test ciążowy? Jak wspominałam, na okres czekam, jak i na termin wizyty u ginekologa
Wiem, że dopiero potem powinnam brać pod uwagę ciążę, ale mam nietypowe objawy, które zazwyczaj nie występowały przed miesiączką

reklama
Pisalas to juz wczoraj
To jest normalna temperatura.
Za wcześnie 5 dni po na takie objawy co ma ciaza do tego ze nie mozesz brzucha wciągnąć na tak wczesnym etapie?
Takie objawu występuja rowniez przed okresem.

Dla mnie w ciazy nie jestes bo pamietam ze wczoraj pisałaś ze chlopak w Tobie nie konczyl tylko włożył na kilka sekund.
Tutaj raczej nikt Ci nie odpowie na to pytanie.
Czekaj na okres.
A skad wiesz ze mialas owu 23 skoro masz cykle nieregularne?

Ostatnia edycja:
Do góry