Szukam dziewczyn z doswiadczeniem in vitro lub podchodzacych do in vitro w wieku po 35 rz. A najlepiej w wieku 37- 38 lat. Chetnie wymienie sie info i wymienie doswiadczeniem. Jestesmy przed stymulacja. Ciekawi mnie jakie jest Wasze doswiadczenie, z jakimi rezerwami jajnikowymi podchodzilyscie, jakie rezultaty mialyscie, jakie suplemeny. Etc. Ktoś chetny?
reklama
Mam 38 lat, wcześniej nie mogłam zajść naturalnie w ciążę bo jak się okazało niskie AMH. Teraz robiłam pierwsze podejście do in vitro i 25.05 miałam transfer komóreczki o oznaczeniu 4.1.1. Czekam teraz w napięciu do 31.05 na wyniki krwi czy się udało
jasani
Fanka BB :)
A nie za wcześnie na betę? Miałaś mrożony zarodek czy świeży?Mam 38 lat, wcześniej nie mogłam zajść naturalnie w ciążę bo jak się okazało niskie AMH. Teraz robiłam pierwsze podejście do in vitro i 25.05 miałam transfer komóreczki o oznaczeniu 4.1.1. Czekam teraz w napięciu do 31.05 na wyniki krwi czy się udało
Miałam podany świeży 5-dniowy. Dwa pozostałe z takimi samymi numerami zostały zamrożone. Co do bety to lekarz prowadzący wyznaczył mi ten termin i drugi na 03.06A nie za wcześnie na betę? Miałaś mrożony zarodek czy świeży?
jasani
Jeżeli miałaś podany zastrzyk na pęknięcie to beta może być jeszcze pozytywna właśnie po nim. Więc ten wynik z 03.06 będzie decydujący.Miałam podany świeży 5-dniowy. Dwa pozostałe z takimi samymi numerami zostały zamrożone. Co do bety to lekarz prowadzący wyznaczył mi ten termin i drugi na 03.06
Nie miałam zastrzyku na pęknięcie tylko embryohatchingJeżeli miałaś podany zastrzyk na pęknięcie to beta może być jeszcze pozytywna właśnie po nim. Więc ten wynik z 03.06 będzie decydujący.
Madame JS
Cześć, podeszłam do pierwszej procedury w wieku 39 lat. Moje AMH wynosiło 3,18 , pobrano 12 komórek, zapłodniło się 8, uzyskaliśmy ostatecznie 4 zarodki. Po pierwszym transferze poroniłam w 10tc. Teraz jestem w 14tc. Przed stymulacją brałam Pregnę Start/Puerię Uno, melatoninę, Q10, a kilka miesięcy wcześniej inozytole.Szukam dziewczyn z doswiadczeniem in vitro lub podchodzacych do in vitro w wieku po 35 rz. A najlepiej w wieku 37- 38 lat. Chetnie wymienie sie info i wymienie doswiadczeniem. Jestesmy przed stymulacja. Ciekawi mnie jakie jest Wasze doswiadczenie, z jakimi rezerwami jajnikowymi podchodzilyscie, jakie rezultaty mialyscie, jakie suplemeny. Etc. Ktoś chetny?
Powodzenia!
reklama
Czy wiesz, co było przyczyną poronienia? Czy podjęłaś dodatkowe czynności, by utrzymać drugą ciążę?Cześć, podeszłam do pierwszej procedury w wieku 39 lat. Moje AMH wynosiło 3,18 , pobrano 12 komórek, zapłodniło się 8, uzyskaliśmy ostatecznie 4 zarodki. Po pierwszym transferze poroniłam w 10tc. Teraz jestem w 14tc. Przed stymulacją brałam Pregnę Start/Puerię Uno, melatoninę, Q10, a kilka miesięcy wcześniej inozytole.
Powodzenia!
Podziel się: