reklama
karolyn1987
Fanka BB :)
Moj gin twierdzi ze w przypadku srodkow hormonalnych dochodzi do zahamowania owulacji wiec nie sa to srodki wczesnoporonne. Inaczej się ma sprawa z wkladka miedziana. Tu uwaza bez 2 zdan ze ma działanie wczesnoporonne
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się nie zastanawiałam jeszcze nad tym a z hormonalną antykoncepcją mam w ogóle od niedawna styczność, dostałam vines na poczatek i podobno jak będę dobrze je znosiła to mogę rozważać też inne metody, na razie wszystko gra, aż się sama dziwię że można mieć normalne krwawienie 3-4 dni a nie po 7-9
karolyn1987
Jeśli mi się wyjasni sprawa z wątroba to zakładam implant. Póki co ze względu na cholestaze w ciąży mam zakaz na hormony
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam implant nie mam miesiączek nie mam żadnych objawów poza tylko jednym (mąż się mnie zaczał bać) hahaha a tak serio mam tylko jakieś wahania nastroju ale do opanowania i tylko w momencie jak powinnam mieć miesiączkęczy są tu jakieś kobiety, które mają założony implant antykoncepcyjny? W listopadzie rodzę, będzie to moje drugie dziecko i nie planuje kolejnego. Wcześniej miałam założoną wkładkę levosert ale mimo wszystko gdzieś z tyłu głowy zawsze siedziało "cz czasem się nie przesunęła" albo coś w tym stylu. Implant wczepia się pod skore i wydaje mi się, że jest bezpieczniejszy pod tym kontem.
93kora
Myślę ,że autorka posta przez prawie 8 lat poradziła sobie z tym tematemJa mam implant nie mam miesiączek nie mam żadnych objawów poza tylko jednym (mąż się mnie zaczał bać) hahaha a tak serio mam tylko jakieś wahania nastroju ale do opanowania i tylko w momencie jak powinnam mieć miesiączkępozatym jestem zadowolona
Lady Loka
Masz implant od 8 dni i już piszesz, że nie masz miesiączek?Ja mam implant nie mam miesiączek nie mam żadnych objawów poza tylko jednym (mąż się mnie zaczał bać) hahaha a tak serio mam tylko jakieś wahania nastroju ale do opanowania i tylko w momencie jak powinnam mieć miesiączkępozatym jestem zadowolona
reklama
Zapewne tak jestem tu id dziś i dopiero 9garmelam daty postów hehMyślę ,że autorka posta przez prawie 8 lat poradziła sobie z tym tematem.
reklama
Podziel się: