reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Immunolog z polecenia

Kika87

Aktywna w BB
Część Dziewczyny

Czy możecie polecić mi sprawdzonego immunologa który pomógł awam zajść w ciążę? Najlepiej z Wrocławia ale jeśli będzie na prawdę dobry to mogę nawet pojechać do innego miasta. Jestem po 4 nieudanym transferze. Wszystkie zarodki klasa 2. Część źle się dzieliła i się nie przyjęła w macicy. Ten który miałam transferowany 29go Stycznia podzielił się dobrze ale też się nie przyjął. Jestem też po jednej ciąży biochemicznej. Potrzebuję porady immunologa.

reklama
Ale to ginekolog

W Polsce nie masz dużego wyboru.
Najbardziej polecany to Paśnik, następnie wyżej wymieniony Malinowskich (ich jest dwóch bo ojciec i syn).
Czasem przewijają się takie nazwiska jak Jarosz z czy Sydor.

Do Paśnika na bank ciężko się zapisać, ale na FB jest grupa gdzie dziewczyny oddają sobie terminy

W Polsce nie masz dużego wyboru.
Najbardziej polecany to Paśnik, następnie wyżej wymieniony Malinowskich (ich jest dwóch bo ojciec i syn).
Czasem przewijają się takie nazwiska jak Jarosz z czy Sydor.

Do Paśnika na bank ciężko się zapisać, ale na FB jest grupa gdzie dziewczyny oddają sobie terminy
Dzięki też o nich słyszałam. Raczej wybiorę Malinowskiego.

reklama
Dzięki też o nich słyszałam. Raczej wybiorę Malinowskiego.
Ja polecam Profesora Andrzeja Malinowskiego, podchodziliśmy do in vitro od 2015 do 2019 roku, 5 nieudanych transferów, beta nie drgnęła. Po leczeniu u profesora pierwszy transfer i od razu udany i mamy synka urodzonego w 2020 roku 🙂 trzymam kciuki
My do profesora trafiliśmy po historii znajomych- 10 lat in vitro bez skutku i po leczeniu u Profesora transfer udany i już mają dwoje dzieci.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry