reklama
Madziorrek
Fanka BB :)
Mi się podoba Malina... uwielbiam te owoce... kojarzą mi się ze słońcem i latem i szczęściem. Tylko nie wiem czy to dobry wyznacznik do wybierania imion
My szukamy krótkiego imienia, ze względu na długie nazwisko oraz żeby nie było z jego wymową na zachodzie :-)
Imię dla syna wybrał mój mąż, wcześniej go nawet na naszej liście nie było. Oświeciło go można powiedzieć :-) Mi na początku ono do małego nie pasowało, nie wiem dlaczego. Teraz postanowiłam zdecydować dopiero gdy zobaczę tą buźkę :-) W sumie będzie łatwiej bo płci nie będziemy znać do końca (przynajmniej tak planujemy :-).
Imię dla syna wybrał mój mąż, wcześniej go nawet na naszej liście nie było. Oświeciło go można powiedzieć :-) Mi na początku ono do małego nie pasowało, nie wiem dlaczego. Teraz postanowiłam zdecydować dopiero gdy zobaczę tą buźkę :-) W sumie będzie łatwiej bo płci nie będziemy znać do końca (przynajmniej tak planujemy :-).
My mamy wybrane tylko dla dziewczynki, Liliana. Dla chłopca pomysłów brak na razie.
Magduś92- moja przyjaciółka miała podobny zestaw imion jak była w ciąży, teraz ma Anastazję
Nie zdasz sobie sprawy z tego jak wielu osób nienawidzisz...
Magduś92- moja przyjaciółka miała podobny zestaw imion jak była w ciąży, teraz ma Anastazję
Nie zdasz sobie sprawy z tego jak wielu osób nienawidzisz...
Ostatnia edycja:
katinka84
Mi się podoba Malina... uwielbiam te owoce... kojarzą mi się ze słońcem i latem i szczęściem. Tylko nie wiem czy to dobry wyznacznik do wybierania imion
ważne żeby wam się podobało... moja siostra ma Jagodę i Oliwię...
Ja jeszcze nie wiem, podoba mi się Natalia, a dla chłopca Kamil albo Mateusz, ale mój się nabija że Stefan i mnie drażni.
kate2288
W dniu w którym dowiedziałam się od lekarza że najprawdopodobniej będzie chłopczyk, całą noc śniło mi się imię Natan :-) przyznam szczerze że nigdy wcześniej o takim imieniu nie słyszałam, wiec tym bardziej jest to dziwne. Opowiedziałam tą historię mojemu M. powiedział, że też pierwsze słyszy, ale że bardzo mu się podoba. Rozważamy wiec Natanka :-) bardzo ładnie współgra z nazwiskiem. Co myślicie o takim imieniu?
Ostatnia edycja:
reklama
ewelinaanna1992
kate2288 imię bardzo ładne, również mi się podoba ale w rodzinie mam już Natana więc zastanawialiśmy się nad innym.. Postanowiłam, że synek będzie miał na imie Filip... mąż nie ma nic przeciwko więc tak zostanie.. Dla córki nawet nie myślałam bo mam przeczucie, że będzie chłopak.. Ale jeśli przeczucia mnie mylą to może Laura???
Podziel się: