reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona naszych lutowych dzieciaków

Ja od samego początku mam przeczucie, że będziemy mieli chłopca, no ale zobaczymy czy kobieca intuicja się sprawdzi :-D nie ukrywam, że a początku wolałam dziewczynkę, teraz już mi wszytsko jedno, ale mamy imię tylko dla dziewczynki - Basia. Co do chłopca totalnie nie możemy się dogadać, jest nazywany roboczo Kropkiem, a przez tatę nawet Achillesem :-D Tatuś oczywiście też święcie przekonany, że będzie syn!

Jak ostatnio pytałam na usg pana doktora czy coś wiadomo co do płci to stwierdził, że to przecież kobieca intuicja najlepiej wie co tam w brzuszku siedzi :-) I że właśnie przeczucia kobiet najczęściej się tylko potwierdzają. ;-)

reklama
Ostanio zdarzylo mi sie powiedziec do synka Mikusia Michas, najsmieszniejsze ze mezowi rowniez ;-) moze to znak ze bedzie 2gi chlopak, ja wolalabym dziewczynke, mialabym parke, ale maz nie dopuszcza innej opcji niz chlopak (Mikolaj jest pierwszym chlopakiem od czterech pokolen)
Oczywiscie snilo mi sie ze urodzilam coreczke hehe

To będzie córeczka :) mi przy pierwszej ciąży przyśnila się córka i urodziłam córkę, a do końca nie wiedzialam co urodzę :) to był sen proroczy :)

Jak ostatnio pytałam na usg pana doktora czy coś wiadomo co do płci to stwierdził, że to przecież kobieca intuicja najlepiej wie co tam w brzuszku siedzi :-) I że właśnie przeczucia kobiet najczęściej się tylko potwierdzają. ;-)

moja intuicja leży i kwiczy - z córką byłam przekonana ze bedzie chłopak:confused:.. ale czekam az mąż mi powie co przewiduje, bo swoja księżniczke sobie wysnił :-)

a imiona u nas to Adam bądz Emilia :-)

U nas lekarka obstawia chlopca, wiec jesli sie potwierdzi to bedzie problem z doborem imienia :) narzeczony uparl sie na Gabriela ja bym wolala Jakuba lub Mikolaja, dla dziewczynki bylismy zgodni Nikola

Asia to samo u nas, jeśli będzie facet to w życiu się nie dogadamy co do imienia, coś czuje, ze dzidzia będzie bezimienna :-D

reklama
Do góry