reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
a my będziemy mieli Helenkę pewnie będziemy mówić na nią Lenka ale nazwisko mamy na L więc lepiej się kąponuje z Helenką
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Adolf jakoś dziwnie mi się kojarzy a Rudolf to z reniferem sw. Mikołaja
A u nas dzidzi w końcu się ujawniło i wiemy że na pewno będzie Patryk )
No to mamy drugiego Patryka na forum. Chyba dobrze kojarze ze Madziek tez da Patryk synkowi? :-)
mamulica
Fanka BB :)
Agissa, jak dobrze że mi uświadomiłaś to wszystko... No jeszcze do poniedziałku czekam spokojnie i staram się nie martwić... Nad imieniem w weekend chyba pomyślimy intensywnie, bo się czuję niesprawiedliwą matką. Cały czas Kubuś, Kubuś, a ten drugi taki niedoceniany jak dotąd...He,he,he... a Mamulica to tak jakby dopiero dowiedziała się o ciąży i musi szukać nowego imienia Chyba, że miała jakieś rezerwowe Ale numer... wszystko od początku - wybór imienia, zakupki, wózek....
madziek
listopadówka 2009 :)
No to mamy drugiego Patryka na forum. Chyba dobrze kojarze ze Madziek tez da Patryk synkowi? :-)
No to będzie dwóch Patryków
malina1979
;)
reklama
a u mnie wreszcie postanowione!!!!!!! zostaje LENKA!!!!!!!! ulżyło mi, bo już miałam dość bezosobowego zwracania się do córeczki :-) ciągle tylko ona, albo mała! a teraz już jest LENKA i mam nadzieję, że mi się nie odwidzi ;-)
Podziel się: