reklama
Te wcześniejsze imiona które wpisałam to nie przejdą, mój P. się absolutnie nie zgadza a szkoda:-(
Kompromisem będzie Natasza (mój typ) albo Helenka (typ męża i córki), mi się jeszcze bardzo podoba Antastazja ale na razie nie mogę przekonać męża.
jeszcze Kalinka, Oksana, Klara - ale to też mąż kręci nosem.
Kompromisem będzie Natasza (mój typ) albo Helenka (typ męża i córki), mi się jeszcze bardzo podoba Antastazja ale na razie nie mogę przekonać męża.
jeszcze Kalinka, Oksana, Klara - ale to też mąż kręci nosem.
ania50
Fanka BB :)
U nas zgodnie - Aleksandra
jak sie okaze ze jednak chlopiec to bedzie problem Imion dla dziewczynki sporo nam sie podoba, dla chlopca nie mamy ani jednego. Trzymamy wiec kciuki aby z coreczki nie zrobil sie synek chociaz wiadomo jak jest z wczesnym okreslaniem plci. Nastepne usg 17-go, bedziemy podpytywac
jak sie okaze ze jednak chlopiec to bedzie problem Imion dla dziewczynki sporo nam sie podoba, dla chlopca nie mamy ani jednego. Trzymamy wiec kciuki aby z coreczki nie zrobil sie synek chociaz wiadomo jak jest z wczesnym okreslaniem plci. Nastepne usg 17-go, bedziemy podpytywac
Lusinda890
Fanka BB :)
Lusindawidzę, że taki sam wybór jak u mnie miałaś na początku, u nas było tylko Pola lub Leon i podobno bedzie Leon
no ten Leon to mi ciągle chodzi po głowie. Bo dziś to już na usg okazało się że facet :-)
I teraz mam dylemat ale jeszcze 5 miesięcy przede mną więc się w końcu na coś zdecyduje
Jeśli dzisiaj na polowkowych potwierdzi się, że to dziewczynka to będzie na 99,99 % Wiktoria
To tak jak u mnie :-)
Poważnie ?! Super !!! W tym samym czasie rodzimy, w tym samym czasie badanie polowkowe i do tego wszystkiego tak samo chcemy nazwać nasze Skarby :-) super :-)
Dokładnie, super sprawa :-)
reklama
a my mielismy wstępnie imie wybrane dla dziewczynki a tu niespodzianka i chłopak - dla chłopca nie mamy nic uzgodnionemi się podoba Iwo ale mąż kręci nosem, a na Olafa, mowi ze kojarzy mu się z bałwanem Wymyslił ze może być Olgierd prędzej piekło zamarznie niż się zgodzę mojej córce za to się podoba Pascal i Nikodem bo to jej amanci w szkole