reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych najmłodszych

reklama
Te wcześniejsze imiona które wpisałam to nie przejdą, mój P. się absolutnie nie zgadza a szkoda:-(
Kompromisem będzie Natasza (mój typ) albo Helenka (typ męża i córki), mi się jeszcze bardzo podoba Antastazja ale na razie nie mogę przekonać męża.
jeszcze Kalinka, Oksana, Klara - ale to też mąż kręci nosem.

U nas zgodnie - Aleksandra :)

jak sie okaze ze jednak chlopiec to bedzie problem ;) Imion dla dziewczynki sporo nam sie podoba, dla chlopca nie mamy ani jednego. Trzymamy wiec kciuki aby z coreczki nie zrobil sie synek :-D chociaz wiadomo jak jest z wczesnym okreslaniem plci. Nastepne usg 17-go, bedziemy podpytywac :)

Lusindawidzę, że taki sam wybór jak u mnie miałaś na początku, u nas było tylko Pola lub Leon i podobno bedzie Leon :-D

no ten Leon to mi ciągle chodzi po głowie. Bo dziś to już na usg okazało się że facet :-)
I teraz mam dylemat :) ale jeszcze 5 miesięcy przede mną więc się w końcu na coś zdecyduje :)

Poważnie ?! Super !!! W tym samym czasie rodzimy, w tym samym czasie badanie polowkowe i do tego wszystkiego tak samo chcemy nazwać nasze Skarby :-) super :-)

reklama
a my mielismy wstępnie imie wybrane dla dziewczynki a tu niespodzianka i chłopak - dla chłopca nie mamy nic uzgodnione:no:mi się podoba Iwo ale mąż kręci nosem, a na Olafa, mowi ze kojarzy mu się z bałwanem:baffled: Wymyslił ze może być Olgierd:szok: prędzej piekło zamarznie niż się zgodzę:-D mojej córce za to się podoba Pascal i Nikodem bo to jej amanci w szkole:-D

Do góry