reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych najmłodszych

Moj mysli tak samo

Martita - niby wybieralismy...i skonczylo sie tak ze do listy ewentualnych imion doszedl jeszcze Dawid, i tyle. Dalej nic nie postanowione bo maz sie zmeczyl samym mysleniem chyba;) i poszli gdzies tam z corka i temat sie urwal

reklama
Kitki my też nie mamy imiona, nic do mnie nie przemawia ( oprócz imiona Gaja, którego maz nie zaakceptował). Mąż się upiera nad Julia ale mi coś nie pasuje. Już chyba wolę Arie, nie wiem co wybierzemy

Aria piękne imie:) bo te dla dziewczynek co drugie to ładniejsze. Dla chłopców tez ale żadne do mnie nie przemawia w 100 procentach:(

Klaudyna, dokładnie! Moja teściowa jak była w pierwszej ciąży to chciała żeby jej syn miał na imię Grzegorz. Kiedy urodziła i spojrzała na małego to stwierdziła, że nie pasuje do niego Grzegorz dała mu na imię Krzysztof.Kiedy urodziła drugiego syna, wiedziała, że to ten co powinien mieć na imię Grzegorz. Cale szczęście, że zmieniła, bo nie wyobrażam sobie żeby mój mąż zamiast Grześ miał na imię Krzysztof :) Mój mąż Grześ to taki wesołek i świetnie pasuje do niego ten Grześ z wiersza :) a jego brat to taki poważny Krzysztof :p

No właśnie :-) na pewno jakieś imię przyjdzie wam do głowy :-) tak sobie myślę że to nawet fajnie z tym poczekać do porodu :p

reklama
Beata - mi sie b podoba to imie. Ja proponowalam Daniela ale maz ze mu sie zle kojarzy. My mamy dzis niby wybrac ale cos watpie by sie udalo

Do góry