reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziewczynki

M

Marie_of_England

Gość
Cześć Jestem w 30 tygodniu ciąży i wraz z mężem oczekujemy na świat przyjścia swojej córki. Weszliśmy w etap, gdzie rozważamy dla niej imię. Mieszkamy w UK, ale często bywamy we Francji, zatem chcemy, aby imię było wygodne dla naszej córki, także w Polsce, gdy przyjedziemy w odwiedziny i jego odpowiednik będzie dobrze odbierany.
To kilka naszych propozycji. Co o nich sądzicie? Może Wy znacie coś ciekawego?
- Mary
- Elizabeth
- Charlotte
- Eugenie
- Catherine
- Lola
- Margot
- Lilianne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Liliana. Tak mieliśmy nazwać nasza córkę ale już wcześniej zaczęliśmy mówić o niej Nadia i tak zostało wiec czekamy na kolejną na 100 procent będzie Liliana jestem zakochana w tym imieniu. Polecam

reklama
Mnie podobalo sie Emilie ale ze pierwsza corka ma podobnie wiec wybralismy Vivien z tych co wymienilas ladne jest Charlotte.Moja corka ma kolezanke o takim imieniu

Do góry