reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Franków teraz bardzo dużo. Pamiętam jak 10 lat temu zawsze mówiłam, że mój pierwszy syn będzie Franek i nie ma innej opcji. Teraz jak już mam go w brzuszku to zrezygnowałam z tego imienia bo co idę do parku czy na plac zabaw to wszyscy mali chłopcy to Franki
Chętnie poczytam bo wszystkie podobają mi się trochę, a jak już któreś spodoba się bardziej to po tygodniu mi się nudzi Myślę nad Adasiem albo FIlipem.
Chętnie poczytam bo wszystkie podobają mi się trochę, a jak już któreś spodoba się bardziej to po tygodniu mi się nudzi Myślę nad Adasiem albo FIlipem.
Kaamilaaa
Z tych dwóch chyba bardziej Szymon, ale żadne tak na prawdę do mnie nie przemawia.Na dniach zostanę mamą i nie mogę zdecydować sie na imię[emoji85]. Bardzo podoba mnie się imie Franek i Szymon nie wiem które wybrać. Co myslicie mamuśki? Jakie wy zdecydowalyscie dac imie swoim pociechą??
Sama mam Grzesia, raczej mało kiedy spotykam teraz dzieci o tym imieniu
Zani2407
Z tych dwóch SzymonNa dniach zostanę mamą i nie mogę zdecydować sie na imię[emoji85]. Bardzo podoba mnie się imie Franek i Szymon nie wiem które wybrać. Co myslicie mamuśki? Jakie wy zdecydowalyscie dac imie swoim pociechą??
reklama
Jeśli już to Leoś bo Witus strasznie mi osobiście się nie podoba z reszta ogólnie nie jestem za dawaniem imion tak starych po dziadkach itp ale to tobie ma się najbardziej podobaćCześć ja mam termin na stycznia i też mam dylemat między Leon a Witek, co myślicie o tych imionach?
Podziel się: