reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imie dla chłopca

Nic 8dkrywczego nie powiem, ale także uważam, że synek powinien nosić inne imie niż starszy brat..
Nie ma go na ziemi, ale jest w Twoim sercu, istniał i istnieje w Twoich myślach. Młodszy brat nie jest tam samym chłopcem, zasługuje na własne imię..
Nie wiem czemu, ale dla mnie imię Nikidem zawsze idzie w parze z Leonem- może Nikoś i Leoś, takim tropem...
Na pewno znajdziesz imię dla synka, które będzie niepowtarzalne i wyjatkowe!

reklama
Uważam jak poprzedniczki. Nikodem byk tylko jeden i niech to imię należy do niego. Możesz dać młodszemu bratu na drugie imię Nikodem.
Ładne imiona i dość popularne to Leon, Aleksander, Franciszek, Stanisław, Filip, Tymon/Tymoteusz, Julian. Coś znajdziesz 🥰 ja urodziłam synka w kwietniu i dałam mu na imię Miłosz ❤️

Nic 8dkrywczego nie powiem, ale także uważam, że synek powinien nosić inne imie niż starszy brat..
Nie ma go na ziemi, ale jest w Twoim sercu, istniał i istnieje w Twoich myślach. Młodszy brat nie jest tam samym chłopcem, zasługuje na własne imię..
Nie wiem czemu, ale dla mnie imię Nikidem zawsze idzie w parze z Leonem- może Nikoś i Leoś, takim tropem...
Na pewno znajdziesz imię dla synka, które będzie niepowtarzalne i wyjatkowe!
Według mnie połączenie tych imion brzmi pięknie! ❤️❤️❤️

Mnie jeszcze przyszedł do głowy Dominik - ostatnio zdałam sobie sprawę, że to prawie anagram - więc bardzo podobne, ale jednak zupełnie inne imię. Jeśli chcesz jeszcze w jakiś inny sposób "połączyć" braci, może to byłby dobry pomysł i jakiś kompromis...?

Do góry