reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla chłopca

reklama
My, jeżeli potwierdzi się prognoza ;), nazwiemy swojego synka Jan - nie mamy w rodzinie nikogo o tym imieniu, nikt z naszych znajomych bliskich nie ma tak na imię. Samo imię jest śliczne i jedyny mankament to popularność ale z drugiej strony popularność z czegoś wynika ;) Stanisław/Staś też jest fajne ale mamy w rodzinie dzieciaczka o tym imieniu. Wojciech ....to imię nie budzi we mnie żadnych emocji, bo nie znam żadnego fajnego Wojciecha.

Jan, z tych trzech najladniejsze. Ja jak wybieralam imie dla syna z mezem (ostatecznie jest Adam bo to imie podoba mi sie najbardziej. Podoba mi sie jeszcze Rafal ale moj maz ma tak na imie :D i moj mlodszy braciszek wiadomo kto wybieral imie dla niego :D ) no w kazdym badz razie myslalam jeszcze nad Jakubem (meza propozycja) i nad Szymonem. Filip jest tez fajnym imieniem i mysle ze malo jest Filipkow.
Ja mam Filipka [emoji6] to bardzo bystry chłopiec, ale też żywiołowy i uparty. Jeśli więc chcecie spokojnego synka to nie Filip! [emoji16]
A z imion które podała autorka wybrałabym Wojciecha. Potem Jakuba.

Mam dwóch bliskich kuzynów Wojtków i te imię mi się opatrzyło za bardzo [emoji6]
Z tych trzech najbardziekch przemawia do mnie Joachim. Niespotykane i piękne.

reklama
Do góry