reklama
DarkAsterR
Fanka BB :)
Żadne.
Moze Stanisław..?
Moze Stanisław..?
Ewelina.Be
Z tych trzech dla mnie najładniejsze Wojtek, ale ja bym nie dała imienia takiego samego jak ma teść czy mój tata żeby później nie było fochów, że imię jest po tym dziadku, a nie po drugim. My zastanawialiśmy się nad Szymonem i Kubą i wygrał Kuba
Dreamy
Szczerze to Janów jest teraz bardzo dużo. Ja osobiście nie chciałabym żeby moje dziecko w przedszkolu było piątym Janem, a samo imię bardzo średnio mi się podoba, ale to już kwestia gustu z tych propozycji Wojtek mi się podoba jest ich mniej niż Janów. Natomiast Joachim jest bardzo oryginalne
N
Natuś_ka
Gość
Wojtuś ładnie
Roki32
Początkująca w BB
Ja bym wybrała WojtusiaCześć dziewczyny,
Proszę wypowiedzcie się, które z wymienionych imion najbardziej do Was przemawia:
1. Jan
2. Wojciech
3. Joachim
Mamy już synka Jakuba.
Jan i Wojciech więc wpisują się w „klimat”.
Joachim to rzucony przez męża pomysł, co szczerze mnie zdziwiło.
Mam trochę dylemat. Szczerze mówiąc niewiele imion męskich mi się podoba. Lubię imiona tradycyjne, ale kusi mnie wybór trochę bardziej śmiałego.
Wojciech to z kolei teść, który zapewne byłby przeszczęśliwy z wyboru tego imienia.
I tak się trochę zastanawiam.
Dzięki za odp.
Pozdrawiam
niunia2324
Jestem tego samego zdania co do WojciechaZ tych trzech dla mnie najładniejsze Wojtek, ale ja bym nie dała imienia takiego samego jak ma teść czy mój tata żeby później nie było fochów, że imię jest po tym dziadku, a nie po drugim. My zastanawialiśmy się nad Szymonem i Kubą i wygrał Kuba
Ale Joachim super!
My wybraliśmy Konstanty
olka100993
Wiadomo że teraz jest moda na tradycyjne imiona i dużo osób tak nazywa swoje dzieci. Ale co z tego? Katarzyna czy Anna były też mega popularne kiedyś i co drugie dziecko tak miało na imię, ale czy ktoś się tym przejmował lub komus to tak bardzo przeszkadzało?
Dla mnie lepsze popularne niż na siłę wymyślne, byle by być oryginalnym. A teraz już nie tak łatwo o oryginalność
Ja zastanawiam się również nad Janem, Stanisławem lub Franciszkiem i skłaniam się ku Jan, ponieważ bardzo podoba mi się znaczenie tego imiona Wszystkie 3 są teraz bardzo popularne
Dla mnie lepsze popularne niż na siłę wymyślne, byle by być oryginalnym. A teraz już nie tak łatwo o oryginalność
Ja zastanawiam się również nad Janem, Stanisławem lub Franciszkiem i skłaniam się ku Jan, ponieważ bardzo podoba mi się znaczenie tego imiona Wszystkie 3 są teraz bardzo popularne
reklama
Podziel się: