reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ile ważą wasze dzieci

Bylismy wczoraj na szczepieniui wiadomo ważenie, a tu szok :szok: Piotruś waży zaledwie 7100, a ubranka kupuję na 80cm(czasami86, ale to chyba od firmy zalezy). normalnie chudzielec mi rosnie.

reklama
Bylismy wczoraj na szczepieniui wiadomo ważenie, a tu szok :szok: Piotruś waży zaledwie 7100, a ubranka kupuję na 80cm(czasami86, ale to chyba od firmy zalezy). normalnie chudzielec mi rosnie.

Ja też kupuję ubranka na 80 mimo, że Magda ma 71 cm bo takie pasują na nią.:tak: w mniejszych spodenkach nie może do końca rozprostować nóżek i chyba takich nie powinno sie zakładać.

hej Xawek 3 sierpnia wazył równo 8kg i miezył 71, tydzien temu mielismy jechac na kontrolke ze szczepieniemn ale bylo przeziebienie a nastepny termin mi dali dopiero na 18października, ale obstawiam że xawek waży ponad 9KG a mierzy napewno ok75-80cm :)

Wczoraj wyczytałam w gazecie, że dziecko powinno w 6 miesiącu podwoić swoją wagę urodzeniową, a potroić ją gdy skończy rok.

reklama
Do góry