reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ile ważą wasze dzieci

reklama
Moja Hanuszka jak sie urodzila to wazyla 3950 a teraz ok.5700.Wiec tez malutko, ale tak jak Agutkowe dzieciatko jest wzorcowa, czyli wtabeli z centylami miesci sie dokladnie posrodku! :-)

Trzeba wziąść pod uwagę też to, czym karmione są dzieci ;-):-) Ponoć na sztucznym mleczku szyciej przybierają na wadze..

Mój Wojtek urodzony 17 marca ( cztery dni przed terminem) z wagą 2750 gr- dwa tygodnie temu ok 24 maja ważył 5050 gr. Podejrzewam, że teraz jest ok 5300/5400.
Wagę urodzeniową miał chyba najmniejszą z wszystkich marcowych dzieci urodzonych w terminie:(
Ciekawe czemu. Rodzice przecież całkiem całkiem sobie wyglądają:)

Mój synek jakoś szybciej przybierał jak był na piersi. Może dlatego, że był młodszy...

Wiesz co, u nas też najpierw córka ładnie przybierała, aż w oczach było widać jak rośnie i doskonale czuć było to w rękach ;-)
A potem nagle tak przystopowała. Podejrzewam, że to coś z moim pokarmem.

reklama
Do góry