Hej. Mała 8mc już zaraz 2tydzien ma katar. Pierwszego dnia miała temperaturę gęsta wydzielina, później aż do teraz leje jej się z nosa, cały czas z glutami do brody (nie sądzę że alergiczny bo mimo że rzadki to jest bardzo klejący i robi banki nosem ) odciagam jej często ale to pomaga na dwie minuty, pierwsze 4 dni dawałam krople ale tylko na noc, nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Bieganie do lekarza z katarkiem to chyba przesada więc może są jeszcze jakieś domowe sposoby?
reklama
Rozwiązanie
no ja sobie kupiłam kolejną butelkę sambucolu, mam największe zaufanie do niego bo już jest trochę na rynku i wiele razy przeze mnie i dziecko był używany, nawet nasz pediatra go poleca i ja widzę ze działa
reklama
Razer69gaming
Fanka BB :)
Masc majerankowa pod nosek, inhalacje z roztworu hipertonicznego raz dziennie i z roztworu izotonicznego też , kupić viks dla dzieci lub aromactiv i smarować piersi i plecki, powiesić mokre ręczniki na łóżeczku dziecka na noc, świeże powietrze w mieszkaniu. Kupić roztwór wody morskiej i też do noska psikać i witaminke C w kroplach warto podawać. PozdrawiamHej. Mała 8mc już zaraz 2tydzien ma katar. Pierwszego dnia miała temperaturę gęsta wydzielina, później aż do teraz leje jej się z nosa, cały czas z glutami do brody (nie sądzę że alergiczny bo mimo że rzadki to jest bardzo klejący i robi banki nosem ) odciagam jej często ale to pomaga na dwie minuty, pierwsze 4 dni dawałam krople ale tylko na noc, nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Bieganie do lekarza z katarkiem to chyba przesada więc może są jeszcze jakieś domowe sposoby?
Podziel się: