reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ile powinien trwać stosunek seksualny?

Ile powinien trwać stosunek (tzw. penetracja)

• 1-4 minuty

Głosów: 5 3,3%
  • 5-10 minut

Głosów: 33 21,9%
  • 10-15 minut

Głosów: 49 32,5%
  • 15-20 minut

Głosów: 33 21,9%
  • powyżej 20 minut

Głosów: 17 11,3%
  • powyżej 30 minut

Głosów: 14 9,3%

• Wszystkich głosujących
    151
Hahaha... jakiś niezaspokojony typ się znalazł :-) Wcześniej pisałeś o gapieniu się w kobiece piersi itp, teraz długość stosunku Ciebie interesuje... sama nie wiem co z Tobą jest :-D A co do tej długości stosunku to nie długość jest ważna a jakość. I chodzi tu o zaspokojenie zarowno swoje jak i kobiety, a ile czasu kto na to potrzebuje to już kwestie indywidualne. My osobiście nie mamy jakiejś stałej "normy" :-D

reklama
A ja lubię tak długo i długo. Jakoś mój K. nie ma z tym problemu, bo sam lubi długo. Tak 15minut to dla mnie za krótko, więc jak się zdarzy w dniu stresowym to 10 minut przerwy i znowu zabawa :-D Może moja ochota na męża spowodowana jest tym, że ja jestem strasznie zimna - w końcu niska temperatura ciała, a on jest taki cieplutki. Nagrzać się mogę:-p

A ja czasami lubię 5 minut,a czasami nawet godzinę.Choć częściej jednak krócej;-) Idealnie dla mnie to około 20 minut.

W zyciu nie slyszalam glupszego pytania...
Ile powinien trwac. A wg czego? To do tego sa jakies normy?
Ma trwac tyle ile w danej chwili tego potrzebujemy i mamy ochote.

Bezsens.

Troszkę dziwne pytanie. Ile powinien?:eek: Według mnie zależy od osoby i przyjemności. Nie ma ustalonej granicy czasu.
Jednak ja wolę sam stosunek około 20 -25 min. (na oko, czasu nie liczyłam) Ale lubie dłuższe pieszczoty.

W zyciu nie slyszalam glupszego pytania...
Ile powinien trwac. A wg czego? To do tego sa jakies normy?
Ma trwac tyle ile w danej chwili tego potrzebujemy i mamy ochote.

Bezsens.
Dokładnie. U nas bywa rozmaicie. Bywam dopadnięta w środku dnia przy zlewozmywaku i wtedy jest tzw. "szybki numerek zanim woda ostygnie", albo dopadam R. w trakcie golenia i on ma przepierkę w ramach zemsty, ale bywa też długo i namiętnie, romantycznie i na pół nocy zabawy. Wtedy dłuższa gra wstępna, a sam stosunek już... zależy - mamy wtedy coś lepszego do roboty niż patrzenie na stoper, prawda?:-D Ważne żeby było fajnie, a dzieci zdrowe były.

Czytajac wszystkie wasze watki,utwierdzacie mnie tylko w przekonaniu ze dla kobiety najwarzniejsze sa pieszczoty,a sama penetracja to tylko szczesliwe zakonczenie.Dla nas aby sex byl naprawde udany musimy sie podniecic do "granic wytrzymalosci:szok:" jak najwiecej pierzczot....sam sex to tylko kilka minut.:laugh2:

Make a pregnancy ticker

reklama
wiecie co, jeszcze nie zgłębiłam wątku, ale sam temat przynosi mi na myśl niemieckiego specjalistę od sexu w filmie "Sztuka kochania" - prowadził badania nad sexem w rytm metronomu:-D:-D:-D:-D takie "eins, zwei, drei! eins, zwei, drei!" :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry