reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ile na "+?" czyli jak przybieramy na wadze...

Renek jesteś moim guru ;-)
Ja ważę sie podczas wizyt u ginki, a takową mam w piątek to napisze ile mam na plusie. W poprzedniej ciąży prawie co wizyta było +1:sorry:Skończyło się na +19, ale powiem Wam, że nie było tego widać, za to potem niestety nie wróciłam do wagi wyjściowej. Teraz sobie obiecałam, że po urodzeniu drugiego dzidziusia ostro biorę się do roboty:-D

reklama
:-):-):-) Ja mam juz +14kg ale wiem, ze pozniej szybko spada zwlaszcza przy karmieniu piersia, wystarczy odrobine (naprawde odrobine) ograniczyc jedzonko;-)

A tak na marginesie to masz Kasiu sliczny "Avatar" Twoj synek jest poprostu piekny!!! Ten usmiech powali kazdego...

Z moja waga przed ciaza roznie bywalo,raz w gore raz w dol,ale licze,ze srednio bylo 58,5 kg a teraz jest 63,5kg.Czyli 5 kg na plusie !!!:szok: Brzuch mi w oczach rosnie,juz mi nawet w pracy ,mowia,ze w tym tygodniu sporo urosl.nie moge sie jednak zmierzyc,bo nie umiem znalesc metra :-(

A u mnie wszystko sie mieli na plusie nie mam jeszcze bo przez pierwsze 3m-c spadłam na wadze o 6kg i dopiero je nadrobiłam wiec na plus dopiero zaczne wychodzic mam nadzieje ze nie duzo...

Ja jutro rano sie zwaze bo jestem ciekawa ile mi znow przybylo:confused:
Nadkwasote tez mam wieczorami brrr okropienstwo:baffled: ale na wymioty to mi sie nie zbiera ja chyba nie umiem wymiotowac bo niby z blizniakami sa wieksze nudnosci a mnie to nic nie bylo:-D:-D:-Dja jak ruska gniotsa nie lamiotsa;-)

reklama
u mnie od początku ciąży było +1 ale od jakiś 2 tygodni brzuch rośnie w oczach no i pochłaniam prawie wszystko :zawstydzona/y:zwłaszcza wieczorami... jutro się zważę i będę wiedzieć ile to mi się przytyło. Mam nadzieję że niewiele.

Do góry